VALENTIN NAPI
KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY CSAK MA ÉJFÉLIG!

 

Valentin-napi KUPON!

Valentin-napi KUPON!

 

Itt egy AJÁNDÉK CIKK, ami egy népszerű kamionos oldalon jelent meg!!!!

 


 

Itt a MI VALENTIN NAPI akciónk – csak MA ÉJFÉLIG!!!

 

Miről szól az akció?!

VALENTIN NAP alkalmából NAAAGY AKCIÓT biztosítunk a következő könyvekre:

 1. AETR könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén a legújabb, 9-ik kiadásból!!!
 2. Amit a tachográfról feltétlenül tudni kell (a “zöld”) könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
 3. AETR konferencia 2016 könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!
 4. Hogy van ez a valóságban könyv40% kedvezmény BÁRKINEK, akárhány darab vásárlása esetén!!!

 

Figyelem! Ez az akció csakis 2018. február 14. éjfélig tart!!! Utána ezek a kedvezmények tovább már NEM érhetők el.

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! SZÓLJ AZ ISMERŐSÖDNEK IS RÓLA! HA HOLNAP DÖNT, AKKOR MÁR LEMARADT RÓLA!

 

 


Őrült akció – csak MA ÉJFÉLIG!!! – Rendelési űrlap

 

[inline]

Új AETR könyv 9.0, nyomtatott formában –
40% VALENTIN NAPI kedvezmény CSAK 2017. nov. 24-én!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)

9.0-ás AETR könyv

AETR emberi nyelven fuvarozóknak és szállítóknak, 40% VALENTIN NAPI kedvezmény! (9.0-ás verzió.)

 • Egy könyv, amiből eddig 4.200 példány elkelt.
 • Idén június 8-án ÚJRA aktualizáltuk, még egy példát tettünk bele, hogy megfeleljen a legújabb jogszabályoknak és elvárásoknak, + plusz kiegészítettük a tevékenységigazoló lap új értelmezésével.
 • 380 oldalnyi információ, mely az ALAPOKTÓL kezdve magyarázza el az AETR elfedett, félreértett vagy félre magyarázott rejtelmeit, végigvéve a jogszabályok pontjait soha
  nem látott részletességgel
  , kiegészítve a legújabb EU-s jogszabállyal.
 • Fuvarozóknak és saját számlás szállítással foglalkozóknak, vagy mentességgel bíró vállalkozásoknak egyaránt “kötelező tananyag”!
 • Fizikailag nyomtatott, gyártott anyagokról van szó, melyek esetében + plusz még a postázás díjával is számolnod kell. Viszont ez így egy “kényelmes” megoldás abból a szempontból, hogy mindent a kezedbe kapsz (a könyvet könnyebb így olvasni, főleg, ha csak esténként a fülkében vagy az ágyadban van időd olvasni). Továbbá, így tetszőleges darabszámot tudsz rendelni belőle – kedvezményesen a kollégáknak, ismerősöknek, sofőrjeidnek!
 • NINCS több titok! NINCS több helytelen értelmezés! NINCS több félremagyarázás! Csak a teljes magyarázat, A-tól Z-ig, lépésről lépésre.
 • Öreg rókáknak és kezdőknek egyaránt AJÁNLOTT kiadvány!Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0
Figyelem! A könyv 2017. július 8-án jött ki a nyomdából! Szerezd be MOST!
AETR könyv 9.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és a tevékenységigazoló lap új értelmezésével, 380 oldal) VALENTIN NAPI kedvezménnyel CSAK MOST 40%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell –
40% VALENTIN NAPI kedvezmény!
Ár: 3,420 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

 • A “zöld könyv” a 165/2014/EU rendelet legfontosabb kérdéseire ad választ a tachográfokkal kapcsolatban, és gyakorlati útmutatót ad a tachográfok használatához, sok-sok képpel és magyarázattal.
 • Méltó párja és fontos kiegészítője a mostanra kibővített és “felturbózott” AETR könyvnek.
 • 200 oldalnyi információ, mely azokra a kérdésekre ad választ, amiket TI tettetek fel és kérdeztetek meg a tachográfok gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.
 • Részletes tájékoztató és bemutató mind a korongos, mind a digitális tachográfokról. Ez utóbbiak az Actia, Stoneridge és Siemens-VDO tachográfokra vonatkozik.
 • 1. Fejezet: A tachográffal kapcsolatos alapvető meghatározások – A 165/2014/EU rendelet alapvető meghatározásai a tachográffal kapcsolatban – ezek értelmezése
 • 2. Fejezet: Alapvető ismeretek az analóg (korongos) tachográfról és annak kezeléséről – Analóg (korongos) tachográf alapvető ismerete és kezelése
 • 3. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról járművezetők részére – Alapvető ismeretek a járművezetői kártyáról; Piktogramok, országkódok, tevékenységek szimbólumai és tachográf kijelzői üzenetek; Alapvető ismeretek a digitális tachográffal kapcsolatban; A digitális tachográf kezelése, karbantartása; Veszélyes áruk kezelése a digitális tachográfon.
 • 4. Fejezet: Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról a vállalkozások részére – Alapvető információk a vállalati (üzembentartói) kártyáról; Letöltések: járműegység és járművezetői kártyák
 • Ez a legújabb szakmai könyvünk, ami jelentős segítséget nyújt mind a vállalkozásoknak, mind pedig azok járművezetőinek.
 • MINDEN EGYES OKTATÁSON, ahol voltam, a járművezetők jelentős része olyan alapvető kérdésekkel sincs tisztában, hogy
  – egyáltalán MIKOR kell szalagot nyomtatni, miért és hány napot;
  – MIKOR és HOGYAN kell használni az OUT üzemmódot és mikor TILOS;
  HOGYAN kell eljárni és elszámolni az időket a telephelyi mozgások esetén;
  – HOGYAN kell az ORSZÁGKÓDOKAT és a TARTOMÁNYKÓDOKAT (Spanyolország esetén) használni, mikor kell beírni és mikor NEM; mi van, ha átléped az országot, vagy mit tegyél négykezes esetén, amikor a kártyákat cserélitek – akkor is kell országkód?;
  HOGYAN kell több, egymás utáni eseményt visszaírni a kártyára (pl. volt készenléted, aztán munkád, aztán pihenőd, és ezt kézi bevitellel kell bevinni a kártyádra);
  – mi a teendő, ha lejárt a kártyád és az új még NEM érkezett meg, vagy megérkezett, de nem érvényes még, vagy ha a kártya elveszett, megsérült, stb.;
  – vagy az UTC/helyi idő kiigazítási lehetősége, beállítása;
  – vagy miként kell használni a fel/le nyilakat, a vissza gombot;
  – mit jelentenek az egyes üzenettípusok (üzenet, előzetes figyelmeztetés, figyelmeztetés, hiba), amik a tachográf kijelzőjén időnként megjelenhetnek, mit tegyél ilyenkor;
  HOGYAN kel értelmezni egyáltalán egy nyomatot, mi-micsoda rajta, mi-mit jelent, stb.
 • Sorolhatnám tovább még, hogy mikkel találkozok, de pont ezek a kérdések indítottak arra, hogy megcsináljuk ezt az újabb szakmai kiadványt, ami úgy tűnik, nem igazán nélkülözhető, ha azt akarod, hogy a járművezetőid TÉNYLEG megértsék ezt és jól csinálják.
 • Végső soron, NE FELEDD az alapszabályt! MINDEN a vállalkozás kötelessége, és ha már így van, akkor nem árt, ha jól használható “oktatófegyverek” állnak a rendelkezésére – ami ugyanakkor a sofőröknek is hasznos. Ezért készült ez a kiadvány, hogy ez is nagy hasznodra legyen.Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban VALENTIN NAPI AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett csak 3,420 Ft

 

AETR konferencia könyv 2016. január 16.-
40% VALENTIN NAPI kedvezmény!
Ár: 2,940 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.

AETR konferencia könyv 2016. január 16. 40% kedvezménnyel.

 1. 2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk az addigi legnagyobb konferenciánkat, több, mint 150 résztvevővel.
 2. A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást. Ezt adtuk ki nyomtatott könyv formátumban, ami 2016. március 31-én jött ki a nyomdából.
 3. A konferencián egész más nézőpontból mutattuk be a szabályokat, mint az AETR könyvben, igazítva az egyéni, jelenlegi, mindennapi problémákhoz. Sok-sok további, egyedi példát olvashatsz, a konferencián vetített diaképek TELJES anyagával együtt. Mindezt 220 oldalon.
 4. Mitől más ez, mint az AETR könyv?
 5. Attól, hogy egy konferencia mindig sokkal SZEMÉLYESEBB, közvetlenebb, és sokkal inkább képes a napi, aktuális kérdéseket megválaszolni. Továbbá, számtalan olyan kérdés hangzik el, amit CSAK ott, CSAK akkor tudunk megválaszolni, átbeszélni, amit az AETR könyvben nem írtunk le. És, MINDENKI hozzászólhat a témához, és elmondja a SAJÁT tapasztalatát is, hogy ő hogyan járt el, vagy hogyan kezelt egy adott helyzetet – ami MÁSOK számára nagyon hasznos. Ezeket találod a könyvben.
 6. Tehát, az AETR könyv az ALAPOK ALAPJA, ez az első könyv, ami nélkül NEM lehet működni. A konferencia pedig sokkal inkább a napi problémák, nehézségek, kérdések megválaszolásával foglalkozott, és természetesen más oldalról is megvilágítja a témakört, ami még érthetőbbé teszi az anyagot. EZ volt az oka annak, hogy kiadtuk könyv formájában.
 7. A konferencián rengeteg kérdést válaszoltunk meg, amit részben előre feltettek a résztvevők, részben pedig ott hangzottak el.Nettó ár
 2 940 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!

Figyelem! Ez a könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? – Gyakorlatias kézikönyv!
40% kedvezménnyel
Ár: 2,370 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?

Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!

 • Sok olyan kérdést kaptunk az idők folyamán, amiket bizony csak nagy tapasztalatunknak köszönhetően tudtunk megválaszolni – mert a jogszabályokból nagyon nehéz lett volna kihámozni, értelmezni, vagy egyszerűen csak sehogy máshogy nem tudtuk kezelni a helyzetet, mint úgy, hogy a valós életből vett tapasztalatokat osztottuk meg a kérdezővel. Ez a kiadvány ezekre a kérdésekre fókuszál elsősorban. Olyan kérdések megválaszolására, amiket máshol még nem tettünk meg, vagy nem ilyen formán. Teljesen gyakorlatias módon, az életből vett szituációkat elemezve.
 • Fontosnak tartottam a „tachográf-rendelet” legfontosabb pontjainak elemzését, értelmezését is, mert korábban ezeket sem tettük meg ezen jogszabály részletekkel – így, a „tachográfos könyvvel” együtt már ez is teljes mértékben értelmezésre került.
 • Ebben a kiadványban elsősorban azzal foglalkozunk, hogy válaszokat, megoldásokat adjunk általatok feltett kérdésekre, amiket kollégáinkkal az évek során a gyakorlatból merítettünk.
 • Olyan kérdésekkel kapcsolatban adtunk gyakorlatias, azonnal felhasználható tanácsokat, mint amiket az alábbi fejezetcímek sejtetni engednek (csak pár cím a teljes kötetből):
  • Hogyan lett 100 ezerből 600 ezer a bírság, avagy amikor NEM kellene kifogással élned!
  • Azt hitték, rendben van a pihenőidő, de tévedtek!
  • A legfőbb mumus: még mindig a 28 nap…
  • Tachográf hiba. Te tudod, hogyan kezelnéd? Íme!
  • Vajon jól vette ki így a heti pihenőidőket?
  • Figyelem! Változott a szünet 2 részletben kivehető időtartama!
  • Kell-e tartanunk 45 perces szünetet 4,5 órányi tényleges vezetést követően?
  • Lényeges különbség van az „561-es” szerinti szünet és a munkaközi szünet között! Nem árt tisztában lenned ezzel.
  • Döntött az EU Bírósága: az utazási idő is a MUNKAIDŐ része! Hogyan értelmezzük az éjszakai munkavégzést?
  • Mennyit vezethetsz 28 naptári nap alatt?
  • Mi a különbség a „napi vezetési idő” és aközött, hogy „egy nap mennyit vezethetsz”?
 • Esettanulmányok, rövid, megtörtént esetek, helyzetek – amikből te is nagyon sokat profitálhatsz, ha elolvasod őket. Szóval, irány a könyv!Nettó ár
 2 370 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 2,370 Ft / db.

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes
neve:
E-mail
címe:
Telefonszáma:

 


Postázási adatok (ide postázzuk a számlát):

Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy
levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 59. IX/27., Adószám: 67000540-1-41

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

 

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 


[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script]
counting(836);
counting(722);
counting(248);
counting(276);
oreloadCaptcha();
[/script]
[/inline]