AETR könyv oldal ideiglenes

 

A helyzet egyértelmű, ahogy ezt az alábbi idézet is példázza…

Mit gyűlölök a fuvarozásban? Az AETR-t! Mivel, ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, senkinek semmi fogalma nincs róla, hogy mikor és mennyit vezethet! MÉG A DRÁGA NKH-S ellenőröknek sem! Szerintem a büntetések is hasra ütés szerűen működnek! Szóval nálam a vezetési és pihenő idő örök harca viszi a pálmát, kellene egy egységes, jól átlátható rendszer! – (egy elkeseredett sofőr a több százból)

Jól átlátható rendszer? Hogy is van ez?

Közúti ellenőrzésVezeted a járművet. Megállítanak. Két fiatal rendőr vagy a NAV emberei. Kérik a 28 napod igazolását. És valami nem stimmel…

 • lehet, hogy a pihenőidők bemutatása (korong, vagy kártya, vagy tev. ig. lap, vagy más, hétvégét hogyan kell, stb.)…
 • lehet, hogy a saját számlás jelleg igazolásával van a baj…
 • lehet, hogy a mentesség bemutatása a gond…
 • lehet, hogy a 28 napból 18-szor nem is ültél tachográfos járműben, mégis igazolnod kell…
 • lehet, hogy csak alkalmi munkavállaló vagy…
 • lehet, hogy ők sem tudják jól, de te is bizonytalan vagy és…
 • vagy olyanért akarnak megbüntetni, amiben “tiszta vagy” ezért ez jogsértő, de te nem vagy tisztában ezzel…
 • vagy az is lehet, hogy úgy tudod, minden rendben, és aztán jön a MEGLEPETÉS, mert… a következő rendőr megbüntet azért, amiért a társa elengedett (aki szerint jók voltak az igazolások)…

…és BUMM! A bírság: 400 ezer forint. HOGYAN VÉDED EZT KI?

Vagy, cégként, kapsz egy telephelyi ellenőrzést, mert “a sofőröd sáros lett”. Kimegy az NKH, vagy a Munkaügyi Felügyelet és/vagy a NAV. Kutakodnak, kérdezősködnek, te egyre jobban izzadsz. Kérik a 12 hónap igazolását, ellenőrzéseket, jelenléti íveket, jegyzőkönyveket. És valami nem stimmel, és szerintük nincs minden rendben…

…és BUMM! A bírság: 1,2 millió forint. MIT TESZEL ENNEK ELKERÜLÉSÉÉRT?

Az elkeseredettség, a félelem és a kiszolgáltatottság érzése egyre nagyobb. Ugyanakkor, sok járművezetőnek és vállalkozásnak elegendő ideje sincs arra, hogy megfelelő módon felkészüljön.

Mégis, EZ VAN!

A jogszabályok, szárazak, átláthatatlanok és sokszor nagyon nehezen alkalmazhatóak.

Mégis, EZ VAN!

NINCS EGYSÉGES ÉRTELMEZÉS ÉS ELLENŐRZÉSI ÚTMUTATÓ!!! Ezt az NKH-nak már rég ki kellett volna adnia. Így mindenkinek könnyebb dolga lenne.

Mégis, EZ VAN!

Interjú Dr. Szabados Tiborral

És hogy miért van rengeteg megválaszolatlan kérdés, félreértés, bizonytalanság és visszaélés? Miért olyan nehéz a téma megértése és gyakorlatba ültetése még a szakemberek számára is

Hallgasd meg erről jogi szakértőnk, Dr. Szabados Tibor véleményét!
Kattints ide!

A válasz MINDEZEKRE 2 könyv:
AETR A GYAKORLATBAN, valamint HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ UTAKON

Kattints ide!Olvass bele, mit mondtak azok, akik MÁR OLVASTÁK a könyveket! Kattints ide! ==>

Mennyibe kerül?


Fuvarozóként, sofőrként vagy saját számlás szállítóként dolgozol? Netán TE vagy a fuvarszervező, utazásszervező? Akkor JÓL figyelj!

Kérdéseid vannak? Nem vagy egyedül!Fuvarozó vagy? Sofőrként dolgozol? Netán nem ez a fő tevékenységed, de kell vezetned 3,5 tonnánál nagyobb járművet is? Esetleg buszozol, és nem tudod, saját számlásként működhetsz-e? Nem érted pontosan a MENTESSÉGET?

Vagy épp te vagy a fuvarszervező, utazásszervező, akit ugyanúgy köt az “561-es rendelet” előírása, és ugyanúgy tisztában kell lenned MINDENNEL? (Tudtad, hogy TÉGED is büntethetnek?)

Akkor bizony néha elég zűrzavaros lehet a helyzeted! A lehetséges következmény pedig: sok százezres bírság.

Tény: a legtöbb fuvarozó vagy sofőr elég rendesen össze van keveredve az AETR jogszabályokat illetően. Sokak számára zűrzavar az egész. Ennek eredménye pedig: felesleges és legfőképpen elkerülhető bírság, amit MÁSRA fordíthatnál (család, saját magad vagy a vállalkozásod fejlesztése).

A helyzetet az is súlyosbítja, ahogy olvashattad a tapasztalatokból, hogy a hatóság körében sincs teljes egyetértés azzal kapcsolatban, hogyan kell értelmezni valamit. Pl., az egyik megyében elfogadják a koronggal történő heti pihenő igazolást, a másikban büntetnek érte.

Ez alapján TE hogyan döntöd el, mi a helyes és hogyan csináld jól?

Sok tucatnyi, akár száznál is több olyan dolog van, amit nagyon ildomos tudni és megfelelően értelmezni, használni a gyakorlatban, ha azt akarod, hogy NE bírságoljanak meg. Rengeteg kérdés, melyekre megadtuk a válaszokat. Kérdések, melyeket sokszor feltettél már. Hogy mik ezek? Fontos lenne tudnod!

Kattints ide!


ÁTTÖRÉS: KÉT, TELJES MÉRTÉKBEN HIÁNYPÓTLÓ MŰ, ami alapjaiban változtatja meg a fuvarozók, saját számlás szállítók és sofőrök eddigi megértését az AETR-ről

A fuvarozók (és a saját számlás szállítással foglalkozók) egyik legnagyobb problémája – a magas üzemanyag költségek és az alacsony fuvardíjak mellett – az, hogy nem arra szeretnék költeni a keservesen megszerzett pénzüket, hogy kisebb vagy nagyobb hibából származó büntetések százezreit vagy milliót fizessék ki.

A probléma az, hogy a fuvarozás, szállítmányozás, szállítás területén olyan mértékű (agyon)szabályozások vannak, és olyan mértékben nehéz a különböző típusú, jellegű fuvarozási, szállítási tevékenységekre adaptálni az érvényes (egységes) szabályokat, hogy a legtöbb esetben az így keletkezett zűrzavar lehetetlenné teszi a megértést – és így az alkalmazást.

Ra-ta-ta-ta-tam! Mérföldkő: Magyarországon, sőt Európában elsőként 2 igazi hiánypótló mű, amikre évek óta vártak a fuvarozók! Két kiadvány, ami ALAPJAIBAN változtatja meg BÁRMELY fuvarozó, sofőr, saját számlás szállító megértését az AETR-ről (pontosabban: 561-es rendeletről)!

A válasz a zűrzavarra2 könyv:
AETR A GYAKORLATBAN, valamint HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ UTAKON

Kattints ide!

Vajon rendelhetsz még belőlük?
Tudd meg gyorsan! Kattints ide! ==>

Mennyibe kerül?


Két könyv, mely eddig is közel 1000 embernek változtatta meg a megértését az AETR-ről… Bizonyított tény, hogy az emberek szeretik az írott dolgokat. Megőrzik. Ott van a járműben. Megmutatják másoknak. Használják. Elkerülik vele a bírságokat.

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak 

Gyakorlati tanácsok és magyarázatok az utazó munkavállalókra vonatkozó szabályokhoz és a munkaügyi előírásokhoz a tachográfos járművek vezetői és vállalkozásai számára

Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv

A közúti fuvarozás és szállítás szociális jogszabályainak kérdései az utakon

Vállalkozások és gépjárművezetők kérdezték, szakértők válaszolták – Húsbavágó kérdések, melyekre eddig nem adtak kielégítő válaszokat!

könyvek, összesen 430 oldalon!

Ahogy a könyveken is olvashatod: A könyv, amire már régóta vártál! valamint Izgalmas kérdések – velős válaszok a szakértőktől

És hogy miért lehet SZÁMODRA is nagyon hasznos ez a 2 könyv? Íme!

Kattints ide!


A gonoszságot és rosszindulatot nehéz kivédeni, ezért a könyvek segítségével csak a bírságok 96%-a kerülhető el!

Korong hátuljának használata

Kattints a képre a nagyításhoz!

Az AETR könyvet úgy építettük fel, hogy a teljes áttanulmányozása és használatba vétele révén a bírságok 96%-a elkerülhető általa. Mindez az elmúlt sok év tapasztalata, visszajelzése, ellenőrzési gyakorlata, oktatása, szemináriumai, és rengeteg feltett kérdése alapján.

A 3 szakértő, aki lektorálta a könyvet, kiemelkedő tudással és tapasztalattal bír ezen a területen, így nyugodtan mondhatjuk, szakmailag is nagyon komolyan megalapozott könyvet kapsz a kezedbe. Ugyanakkor nem egy “száraz” valami, mivel pont az a lényege, hogy megpróbáltuk a jogszabályokat a lehető legegyszerűbben megválaszolni, közérthető nyelvre “fordítani”. Így a könyv akár oktatási alapként is használható.

A másik könyvet, a húsba vágó kérdéseket az AETR könyv fő lektorával, Dr. Szabados Tibor igazságügyi közúti szállítási és fuvarozási szakértővel közösen írtuk, pár hónappal az AETR könyv kiadását követően.

Ez a mű azért született meg, mert a fuvarozók rengetegszer kerültek olyan helyzetbe, amire nem tudtak közvetlenül megoldást (sokaknak még nem volt meg az AETR könyv). Ezekbe beletartoznak az ellenőrzéssel kapcsolatos túlkapások és rossz értelmezések is éppúgy, mint az, hogy pl. hogyan kell értelmezni a kompozással kapcsolatos szabályokat négykezes esetén? De sorolhatnánk még.

Épp ezért, megszületett ez a könyv is, mely kiegészíti, de semmiképpen nem helyettesíti az AETR könyvet!

Az AETR könyv adja az alapokat, ez a “motor”, a húsba vágó kérdéseket taglaló könyv pedig a “kenőanyag”. Remekül kiegészítik egymást.

Idézet a második könyvből, hogy mi volt a CÉLJA annak, hogy ez a 2 könyv egyáltalán megszületett:

Idézet a második könyvből
Kattints ide!

NE FELEDD! A könyv ÉRTÉK, amit az emberek sokáig megőriznek és használnak. TE is. Ezért mindenképpen szerezz egy példányt magadnak mindkét műből!!! Ez a 2 könyv túlzások nélkül nagy értékkel bír.

Mennyibe kerül?


Miért kell rendelkezned ezzel a 2 könyvvel?

Miért feltétlenül ajánlott, hogy beszerezd a saját példányodat ezekből a könyvekből?

 • mert referencia műként használhatod őket, amiknek ott kell lenniük nálad a jármű csomagtartójában vagy a szélvédő alatt, hogy kéznél legyenek;
 • mert ha most kezded a szakmát, vagy a GKI-oktatásodat, akkor az AETR és a munkaügy területén nem találsz ezeknél jobb művet, amik ennyire jól megalapoznak (több autós iskola is ajánlja már a “diákjainak”)
 • mert ha már “régi motoros vagy”, akkor bőven hallhatsz kollégáktól vagy ellenőröktől olyan dolgokat, amiktől égnek állhat a hajad; ezek a könyvek tisztába teszik ezeket a félreértéseket, kivesézve a jogszabályi pontokat, megválaszolva jó néhány égető kérdést;
 • mert utazásszervezőként vagy fuvarszervezőként ugyanazok a szabályok és kötelezettségek vonatkoznak rád, mint a sofőrökre, vállalkozásokra; sőt, rád ez FOKOZOTTAN érvényes, mivel TE vagy a lánc első szeme! (a jogszabály szerint is);
 • mert a legtöbb dolog, amiért bírságolnak, kifejtésre kerül ebben a 2 könyvben, a jogszabály “védőleplébe bugyolálva”; tehát, nem csak választ kapsz rá, hanem magát a jogszabályi részt is mellétesszük, ahol ez lehetséges, ami azért fontos, mert így bátran hivatkozhatsz az érintett jogszabályra az ellenőrzés során;
 • mert mindig “tudsz mihez nyúlni”, tudsz mire hivatkozni, ha bajba kerülsz vagy valamiért elbizonytalanodsz.

3 rövid sztori, mely igazolja, miért KELL MINDENKÉPPEN rendelkezned legalább az AETR könyvvel…

Miért KELL MINDENKÉPPEN rendelkezned legalább az AETR könyvvel
Kattints ide!

 

Az út mellett már CSAK magadra számíthatsz.
Az út mellett bizony már CSAK magadra számíthatsz. MINDEN azon múlik, mennyire vagy felkészült!
Nyereségek a könyvekbőlKattints ide gyorsan, hogy beleolvass az eddigi AETR könyvolvasók véleményébe! Ők mit csináltak ebben a helyzetben?


3 CD a könyvek mellé – ERŐSEN AJÁNLOTT, SŐT!!!

A könyv mellé HÁROM CD-t is kiadtunk, amik nagyon hasznosak, sőt, “KÖTELEZŐEK”, mivel még teljesebbé teszik a könyvek megértését, használatát. KATTINTS az adott CD alatt található zöld nyílra, ha csak arról a CD-ről akarsz információhoz jutni, vagy alulra a piros linkre, ha együtt el akarod olvasni mindháromról a bővebb leírást!

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak kiegészítő CD Interú Dr. Szabados Tiborral CD Teljes AETR szeminárium CD
1. AETR könyvhöz kiegészítő CD

Az első CD-n az AETR könyv még könnyebb megértésével kapcsolatban hallhatsz hasznos információkat.

Kiegészíti a könyvet, példákon keresztül adva még nagyobb megértést és további magyarázatokkal szolgál az egyes fejezetekhez, kiemelve a leglénygesebb pontokat, amikre okvetlenül figyelned kell, többek között az alábbi témákban:  ===>>

2. Interú Dr. Szabados Tiborral CD

A második CD-n a Dr. Szabados Tibor igazságügyi közúti szállítási és fuvarozási szakértővel készített interjút hallhatod.

Az interjút Kuzma Ferenc AETR szakértő készítette. Az előadásból többek között – a húsba
vágó kérdések könyv kiegészítőjeként – olyan izgalmas kérdésekre kapsz választ, mint:

 ===>>

3. Teljes szemináriumi felvétel CD-n

A könyv alapján 2012 április 7-én megtartott AETR szeminárium TELJES felvétele CD-n! Az EGYETLEN CD, ami a teljes szemináriumot tartalmazza, Dankó László hozzászólásaival, magyarázataival, 32 résztvevő kérdéseivel. A CD hossza 5 óra 44 perc, és a könyv mellett bármikor meghallgatható.

Mit hagysz ki, ha NEM érdekel ez a CD? Miről volt szó a szemináriumon?
  ===>>

KATTINTS IDE, ha együtt el akarod olvasni mindháromról a bővebb leírást, és/vagy hogy belehallgathass ezekbe! NAGYON fontos információkat tartalmaznak.


Mit kapsz GRÁTISZBA a könyvek mellé?

Az a célunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki BELŐLED! A lehető legtöbbet adjuk egy minimális befektetésért cserébe. És a tapasztalat az, hogy ebben NAGYON is sikeresek vagyunk és jó példával járunk elől mások számára is. Ezért még BÓNUSZOKAT is kapsz a könyv mellé, hogy az ár/érték arány még kézzelfoghatóbb legyen számodra!

  Bónuszok

 • az első, hogy a vásárlásoddal ÜGYFÉLLÉ válsz, ami azért nagyon fontos, mert bármikor kereshetsz minket telefonon vagy írhatsz emailt és elmondhatod/leírhatod a problémádat, és kollégáimmal szakértésben a lehető legpontosabban megválaszoljuk azt – BÁRMIKOR;
 • beküldheted 3 “leggázosabb” korongodat, amiről úgy gondolod, “ezzel nagyon nem tudok mit kezdeni”, és szeretnéd, ha elmondanánk róla a véleményünket; szeretnéd, hogy megtudd, mik voltak a hibák ezeken a korongokon, de nem igazán tudod: mi megválaszoljuk ezt is;
 • nagy kedvezménnyel vásárolhatsz még kiegészítő anyagokat, pl. a 2012. áprilisi szeminárium teljes CD-anyagát vagy az egyetlen szemináriumi DVD-t, amit 2011. januárjában vettünk fel;
 • bármely könyv megvásárlása esetén jogosult leszel a Forum-ba is belépni, aminek célja a következő (idézet a könyvből): “…mivel a szándékunk az, hogy MINDENKI megkapja MINDEN kérdésére a választ – és ezt most szó szerint kell érteni –, ezért ennél továbbmentünk. Mindenki, aki megvásárolta ezt a kiadványt, jogosulttá válik egy egyéni belépőkóddal regisztrálni az általunk szerkesztett és működtetett Fórumba. Itt kérdéseket tehet fel az őt érintő témakörökben, amiket megválaszolunk. Így biztosítjuk azt, hogy aki az AETR könyvből és ebből a kiadványból sem kap minden kérdésére választ, annak se maradjon hiányérzete: a Fórumom megválaszoljuk kérdéseit.”; ez szintén egy naaaaagy GRÁTISZ a részedre, és már EDDIG IS nagyon sokan kihasználták ezt…
 • egy 5 órás videót, ami a Dankó Lászlóval és Kecskés Imrével, két egykori Közlekedési Felügyeleti ellenőrrel, a könyv lektoraival készült videóra vett interjút tartalmazza! Évek óta együtt dolgozunk, és mivel mindketten a Közlekedési Felügyeletnél dolgoztak ellenőrként, így tapasztalataik révén a velük készített kb. 5 órányi tömény információ felbecsülhetetlenül értékes kiegészítő a könyv mellé. Ezt INGYEN, GRÁTISZBA kapod, amennyiben megrendeled a könyvet! Az 5 órányi videó értéke: 5.500,- Ft. ÉS EZ GRÁTISZ!
 • a 2012. áprilisi teljes szemináriumi CD mellé GRÁTISZBA kapsz egy 280 kérdést tartalmazó, önmagában is hasznos teszt-gyűjteményt az AETR témakörében;
 • amennyiben a 2013. januári egyetlen AETR kurzusunkra is regisztrálsz, további kedvezményt kapsz a könyvekre

És december 31-ig még egy TOVÁBBI különleges akciónk is van!


Mennyibe kerül a 2 könyv?Mennyibe kerül a 2 könyv? Nos, az átlag bírság, amit egy sofőrre kiszabnak, 230 ezer forint. A 2 könyv ennek közel 1/16-od részébe kerül csak! NEM KÉRDÉS, melyiket választod.

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak KÖNYV (2 db rendelése esetén a harmadik INGYEN van, vagy 9.000,- forint értékben GRÁTISZ anyagok!)

8.500,- Ft + 5% áfa (bruttó 8.925,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
A közúti fuvarozás és szállítás szociális jogszabályainak kérdései az utakon KÖNYV (Húsba vágó kérdések az utakon)

5.500,- Ft + 5% áfa (bruttó 5.775,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak CD
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak CD a könyv mellé

490,- Ft + 27% áfa (bruttó 622,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Interjú Dr. Szabados Tiborral CD
Interjú Dr. Szabados Tiborral CD a Húsba vágó kérdések könyv mellé

690,- Ft + 27% áfa (bruttó 876,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Áprilisi szeminárium CD
2012. áprilisi szeminárium teljes előadás CD + GRÁTISZ AETR teszt CD-vel!

880,- Ft + 27% áfa (bruttó 1.118,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Szemináriumi 6,5 órás Mesterkurzus DVD-k
Szemináriumi 6,5 órás Mesterkurzus, 4 DVD-n – az egyetlen videóra vett szeminárium!

  3.900,- Ft + 27% áfa (bruttó 4.953,- Ft) / 4 db  (+ postaköltség)

 

 

FONTOS!

STOP! ellenőriznünk kell, nem-e vagy spam-robot!

Hogy biztosan tudjuk, VALÓDI megrendelés történt, nem egy spam robottal van dolgunk, ezért a megrendelő űrlapot egy jelszóval védett oldalra tettük (Sajnos, túl gyakran kaptunk spam megrendelést, ezért kénytelen voltunk ehhez a megoldáshoz folyamodni.)

Ezt az oldalt az alábbi linkre kattintva érheted el, és azonnal ki is töltheted.

Mindössze az alábbi összeadási műveletet kell elvégezned és az így kapott eredményt kell beírnod jelszóként.

5 000 + 5 000 = ?

(Az így kapott 5 jegyű szám a jelszó. NE tegyél közé semmilyen karaktert, csak SZÁM FORMÁTUMBAN írd be az eredményt!

Kattints az alábbi “MEGSZERZEM” KÉPRE! A megnyíló oldalon írd be ezt az 5 jegyű számot!Megszerzem


Ezután már kitöltheted a megrendelő űrlapot.