AETR könyv eredeti oldal 2013 július 10-én

 

A helyzet egyértelmű, ahogy ezt az alábbi idézet is példázza…

Mit gyűlölök a fuvarozásban? Az AETR-t! Mivel, ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, senkinek semmi fogalma nincs róla, hogy mikor és mennyit vezethet! MÉG A DRÁGA NKH-S ellenőröknek sem! Szerintem a büntetések is hasra ütés szerűen működnek! Szóval nálam a vezetési és pihenő idő örök harca viszi a pálmát, kellene egy egységes, jól átlátható rendszer! – (egy elkeseredett sofőr a több százból)

Jól átlátható rendszer? Hogy is van ez?

Közúti ellenőrzésVezeted a járművet. Megállítanak. Két fiatal rendőr vagy a NAV emberei. Kérik a 28 napod igazolását. És valami nem stimmel…

 • lehet, hogy a pihenőidők bemutatása (korong, vagy kártya, vagy tev. ig. lap, vagy más, hétvégét hogyan kell, stb.)…
 • lehet, hogy a saját számlás jelleg igazolásával van a baj…
 • lehet, hogy a mentesség bemutatása a gond…
 • lehet, hogy a 28 napból 18-szor nem is ültél tachográfos járműben, mégis igazolnod kell…
 • lehet, hogy csak alkalmi munkavállaló vagy…
 • lehet, hogy ők sem tudják jól, de te is bizonytalan vagy és…
 • vagy olyanért akarnak megbüntetni, amiben “tiszta vagy” ezért ez jogsértő, de te nem vagy tisztában ezzel…
 • vagy az is lehet, hogy úgy tudod, minden rendben, és aztán jön a MEGLEPETÉS, mert… a következő rendőr megbüntet azért, amiért a társa elengedett (aki szerint jók voltak az igazolások)…

…és BUMM! A bírság: 400 ezer forint. HOGYAN VÉDED EZT KI?

Vagy, cégként, kapsz egy telephelyi ellenőrzést, mert “a sofőröd sáros lett”. Kimegy az NKH, vagy a Munkaügyi Felügyelet és/vagy a NAV. Kutakodnak, kérdezősködnek, te egyre jobban izzadsz. Kérik a 12 hónap igazolását, ellenőrzéseket, jelenléti íveket, jegyzőkönyveket. És valami nem stimmel, és szerintük nincs minden rendben…

…és BUMM! A bírság: 1,2 millió forint. MIT TESZEL ENNEK ELKERÜLÉSÉÉRT?

NEM bírságot kell fizetned, hanem a családodat kell eltartanod!

A válasz MINDEZEKRE 2 könyv:
AETR A GYAKORLATBAN, valamint HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ UTAKON

Kattints ide!Olvass bele, mit mondtak azok, akik MÁR OLVASTÁK a könyveket! Kattints ide! ==>

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


Fuvarozóként, sofőrként vagy saját számlás szállítóként dolgozol? Netán TE vagy a fuvarszervező, utazásszervező? Akkor JÓL figyelj!

Kérdéseid vannak? Nem vagy egyedül!Fuvarozó vagy? Sofőrként dolgozol? Netán nem ez a fő tevékenységed, de kell vezetned 3,5 tonnánál nagyobb járművet is? Esetleg buszozol, és nem tudod, saját számlásként működhetsz-e? Nem érted pontosan a MENTESSÉGET?

Vagy épp te vagy a fuvarszervező, utazásszervező, akit ugyanúgy köt az “561-es rendelet” előírása, és ugyanúgy tisztában kell lenned MINDENNEL? (Tudtad, hogy TÉGED is büntethetnek?)

Akkor bizony néha elég zűrzavaros lehet a helyzeted! A lehetséges következmény pedig: sok százezres bírság.

Tény: a legtöbb fuvarozó vagy sofőr elég rendesen össze van keveredve az AETR jogszabályokat illetően. Sokak számára zűrzavar az egész. Ennek eredménye pedig: felesleges és legfőképpen elkerülhető bírság, amit MÁSRA fordíthatnál (család, saját magad vagy a vállalkozásod fejlesztése).

A helyzetet az is súlyosbítja, ahogy olvashattad a tapasztalatokból, hogy a hatóság körében sincs teljes egyetértés azzal kapcsolatban, hogyan kell értelmezni valamit. Pl., az egyik megyében elfogadják a koronggal történő heti pihenő igazolást, a másikban büntetnek érte.

Ez alapján TE hogyan döntöd el, mi a helyes és hogyan csináld jól?

Sok tucatnyi, akár száznál is több olyan dolog van, amit nagyon ildomos tudni és megfelelően értelmezni, használni a gyakorlatban, ha azt akarod, hogy NE bírságoljanak meg. Rengeteg kérdés, melyekre megadtuk a válaszokat. Kérdések, melyeket sokszor feltettél már. Hogy mik ezek? Fontos lenne tudnod!

Kattints ide!

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


ÁTTÖRÉS: KÉT, TELJES MÉRTÉKBEN HIÁNYPÓTLÓ MŰ, ami alapjaiban változtatja meg a fuvarozók, saját számlás szállítók és sofőrök eddigi megértését az AETR-ről

A fuvarozók (és a saját számlás szállítással foglalkozók) egyik legnagyobb problémája – a magas üzemanyag költségek és az alacsony fuvardíjak mellett – az, hogy nem arra szeretnék költeni a keservesen megszerzett pénzüket, hogy kisebb vagy nagyobb hibából származó büntetések százezreit vagy milliót fizessék ki.

A probléma az, hogy a fuvarozás, szállítmányozás, szállítás területén olyan mértékű (agyon)szabályozások vannak, és olyan mértékben nehéz a különböző típusú, jellegű fuvarozási, szállítási tevékenységekre adaptálni az érvényes (egységes) szabályokat, hogy a legtöbb esetben az így keletkezett zűrzavar lehetetlenné teszi a megértést – és így az alkalmazást.

Ra-ta-ta-ta-tam! Mérföldkő: Magyarországon, sőt Európában elsőként 2 igazi hiánypótló mű, amikre évek óta vártak a fuvarozók! Két kiadvány, ami ALAPJAIBAN változtatja meg BÁRMELY fuvarozó, sofőr, saját számlás szállító megértését az AETR-ről (pontosabban: 561-es rendeletről)!

A válasz a zűrzavarra2 könyv:
AETR A GYAKORLATBAN, valamint HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ UTAKON

Kattints ide!

Vajon rendelhetsz még belőlük?
Tudd meg gyorsan! Kattints ide! ==>

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


Két könyv, mely eddig is közel 1000 embernek változtatta meg a megértését az AETR-ről… Bizonyított tény, hogy az emberek szeretik az írott dolgokat. Megőrzik. Ott van a járműben. Megmutatják másoknak. Használják. Elkerülik vele a bírságokat.

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak 

Gyakorlati tanácsok és magyarázatok az utazó munkavállalókra vonatkozó szabályokhoz és a munkaügyi előírásokhoz a tachográfos járművek vezetői és vállalkozásai számára

Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv

A közúti fuvarozás és szállítás szociális jogszabályainak kérdései az utakon

Vállalkozások és gépjárművezetők kérdezték, szakértők válaszolták – Húsbavágó kérdések, melyekre eddig nem adtak kielégítő válaszokat!

könyvek, összesen 430 oldalon!

Ahogy a könyveken is olvashatod: A könyv, amire már régóta vártál! valamint Izgalmas kérdések – velős válaszok a szakértőktől

És hogy miért lehet SZÁMODRA is nagyon hasznos ez a 2 könyv? Íme!

Kattints ide!

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


A gonoszságot és rosszindulatot nehéz kivédeni, ezért a könyvek segítségével csak a bírságok 96%-a kerülhető el!

Korong hátuljának használata

Kattints a képre a nagyításhoz!

Az AETR könyvet úgy építettük fel, hogy a teljes áttanulmányozása és használatba vétele révén a bírságok 96%-a elkerülhető általa. Mindez az elmúlt sok év tapasztalata, visszajelzése, ellenőrzési gyakorlata, oktatása, szemináriumai, és rengeteg feltett kérdése alapján.

A 3 szakértő, aki lektorálta a könyvet, kiemelkedő tudással és tapasztalattal bír ezen a területen, így nyugodtan mondhatjuk, szakmailag is nagyon komolyan megalapozott könyvet kapsz a kezedbe. Ugyanakkor nem egy “száraz” valami, mivel pont az a lényege, hogy megpróbáltuk a jogszabályokat a lehető legegyszerűbben megválaszolni, közérthető nyelvre “fordítani”. Így a könyv akár oktatási alapként is használható.

A másik könyvet, a húsba vágó kérdéseket az AETR könyv fő lektorával, Dr. Szabados Tibor igazságügyi közúti szállítási és fuvarozási szakértővel közösen írtuk, pár hónappal az AETR könyv kiadását követően.

Ez a mű azért született meg, mert a fuvarozók rengetegszer kerültek olyan helyzetbe, amire nem tudtak közvetlenül megoldást (sokaknak még nem volt meg az AETR könyv). Ezekbe beletartoznak az ellenőrzéssel kapcsolatos túlkapások és rossz értelmezések is éppúgy, mint az, hogy pl. hogyan kell értelmezni a kompozással kapcsolatos szabályokat négykezes esetén? De sorolhatnánk még.

Épp ezért, megszületett ez a könyv is, mely kiegészíti, de semmiképpen nem helyettesíti az AETR könyvet!

Az AETR könyv adja az alapokat, ez a “motor”, a húsba vágó kérdéseket taglaló könyv pedig a “kenőanyag”. Remekül kiegészítik egymást.

Idézet a második könyvből, hogy mi volt a CÉLJA annak, hogy ez a 2 könyv egyáltalán megszületett:

Idézet a második könyvből
Kattints ide!

NE FELEDD! A könyv ÉRTÉK, amit az emberek sokáig megőriznek és használnak. TE is. Ezért mindenképpen szerezz egy példányt magadnak mindkét műből!!! Ez a 2 könyv túlzások nélkül nagy értékkel bír.

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


Miért kell rendelkezned ezzel a 2 könyvvel?

Miért feltétlenül ajánlott, hogy beszerezd a saját példányodat ezekből a könyvekből?

 • mert referencia műként használhatod őket, amiknek ott kell lenniük nálad a jármű csomagtartójában vagy a szélvédő alatt, hogy kéznél legyenek;
 • mert ha most kezded a szakmát, vagy a GKI-oktatásodat, akkor az AETR és a munkaügy területén nem találsz ezeknél jobb művet, amik ennyire jól megalapoznak (több autós iskola is ajánlja már a “diákjainak”)
 • mert ha már “régi motoros vagy”, akkor bőven hallhatsz kollégáktól vagy ellenőröktől olyan dolgokat, amiktől égnek állhat a hajad; ezek a könyvek tisztába teszik ezeket a félreértéseket, kivesézve a jogszabályi pontokat, megválaszolva jó néhány égető kérdést;
 • mert utazásszervezőként vagy fuvarszervezőként ugyanazok a szabályok és kötelezettségek vonatkoznak rád, mint a sofőrökre, vállalkozásokra; sőt, rád ez FOKOZOTTAN érvényes, mivel TE vagy a lánc első szeme! (a jogszabály szerint is);
 • mert a legtöbb dolog, amiért bírságolnak, kifejtésre kerül ebben a 2 könyvben, a jogszabály “védőleplébe bugyolálva”; tehát, nem csak választ kapsz rá, hanem magát a jogszabályi részt is mellétesszük, ahol ez lehetséges, ami azért fontos, mert így bátran hivatkozhatsz az érintett jogszabályra az ellenőrzés során;
 • mert mindig “tudsz mihez nyúlni”, tudsz mire hivatkozni, ha bajba kerülsz vagy valamiért elbizonytalanodsz.

3 rövid sztori, mely igazolja, miért KELL MINDENKÉPPEN rendelkezned legalább az AETR könyvvel…

Miért KELL MINDENKÉPPEN rendelkezned legalább az AETR könyvvel
Kattints ide!

 

Az út mellett már CSAK magadra számíthatsz.
Az út mellett bizony már CSAK magadra számíthatsz. MINDEN azon múlik, mennyire vagy felkészült!
Nyereségek a könyvekbőlKattints ide gyorsan, hogy beleolvass az eddigi AETR könyvolvasók véleményébe! Ők mit csináltak ebben a helyzetben?

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


3 CD a könyvek mellé – ERŐSEN AJÁNLOTT, SŐT!!!

A könyv mellé HÁROM CD-t is kiadtunk, amik nagyon hasznosak, sőt, “KÖTELEZŐEK”, mivel még teljesebbé teszik a könyvek megértését, használatát. KATTINTS az adott CD alatt található zöld nyílra, ha csak arról a CD-ről akarsz információhoz jutni, vagy alulra a piros linkre, ha együtt el akarod olvasni mindháromról a bővebb leírást!

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak kiegészítő CD Interú Dr. Szabados Tiborral CD 2013. január 19-i szeminárium teljes előadás CD!
1. AETR könyvhöz kiegészítő CD

Az első CD-n az AETR könyv még könnyebb megértésével kapcsolatban hallhatsz hasznos információkat.

Kiegészíti a könyvet, példákon keresztül adva még nagyobb megértést és további magyarázatokkal szolgál az egyes fejezetekhez, kiemelve a leglénygesebb pontokat, amikre okvetlenül figyelned kell, többek között az alábbi témákban:

 ===>>

2. Interú Dr. Szabados Tiborral CD

A második CD-n a Dr. Szabados Tibor igazságügyi közúti szállítási és fuvarozási szakértővel készített interjút hallhatod.

Az interjút Kuzma Ferenc AETR szakértő készítette. Az előadásból többek között – a húsba vágó kérdések könyv kiegészítőjeként – olyan izgalmas kérdésekre kapsz választ, mint:


 ===>>

3. 2013. január 19-i szeminárium teljes előadás CD-n

A könyv alapján 2013 január 19-én megtartott AETR szeminárium TELJES felvétele CD-n! Az EGYETLEN CD, ami a teljes szemináriumot tartalmazza, Dankó László hozzászólásaival, magyarázataival, Dr. Maszong Attila munkajogász szakértő előadásával dúsítva. A CD hossza 7 óra 44 perc, és a könyv mellett bármikor meghallgatható.

Részletek…

  ===>>

KATTINTS IDE, ha együtt el akarod olvasni mindháromról a bővebb leírást, és/vagy hogy belehallgathass ezekbe! NAGYON fontos információkat tartalmaznak.

 

Figyelem!

A legyártott 1000 db AETR könyvből már csak kevesebb, mint 19 db rendelhető! MOST még szerezhetsz magadnak egy példányt TE is ebből a nagyon értékes kiadványból!

Megrendelem MOST!


Mennyibe kerül a 2 könyv?Mennyibe kerül a 2 könyv? Nos, az átlag bírság, amit egy sofőrre kiszabnak, 230 ezer forint. A 2 könyv ennek közel 1/16-od részébe kerül csak! NEM KÉRDÉS, melyiket választod.

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak KÖNYV (a második könyv már 25%-os kedvezménnyel!)

8.500,- Ft + 5% áfa (bruttó 8.925,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv
A közúti fuvarozás és szállítás szociális jogszabályainak kérdései az utakon KÖNYV (Húsba vágó kérdések az utakon).

5.500,- Ft + 5% áfa (bruttó 5.775,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Ne hagyd ki az akciót!Figyelem! A 2 könyv együttes megrendelése esetén 15% kedvezményt vehetsz igénybe, + plusz egy ajándék meglepetés DVD-t kapsz a könyvek mellé!!!

 

AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak CD
AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak, szállítóknak CD a könyv mellé

690,- Ft + 27% áfa (bruttó 876,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Interjú Dr. Szabados Tiborral CD
Interjú Dr. Szabados Tiborral CD a Húsba vágó kérdések könyv mellé

790,- Ft + 27% áfa (bruttó 1.003,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

2013. január 19-i szeminárium teljes előadás CD!
2013. január 19-i szeminárium teljes előadás CD!

970,- Ft + 27% áfa (bruttó 1.232,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

AETR tesztek gyűjteménye CD-n
AETR tesztek gyűjteménye CD-n – hogy tesztelhesd és korrigálhasd az AETR ismereteidet

490,- Ft + 27% áfa (bruttó 622,- Ft) / db  (+ postaköltség)

 

Szemináriumi 6,5 órás Mesterkurzus DVD-k
Szemináriumi 6,5 órás Mesterkurzus, 4 DVD-n – az egyetlen videóra vett szeminárium!

  3.900,- Ft + 27% áfa (bruttó 4.953,- Ft) / 4 db  (+ postaköltség)

 

A teljes profi AETR csomag együtt rendelve
  A teljes “profi” AETR csomag együtt rendelve

  16.670,- Ft + 27% áfa (bruttó 21.171,- Ft)  (+ postaköltség)

 

Kattints ide!Vajon rendelhetsz még belőlük?
Tudd meg gyorsan! Kattints ide! ==>
 

FONTOS!

STOP! ellenőriznünk kell, nem-e vagy spam-robot!

Hogy biztosan tudjuk, VALÓDI megrendelés történt, nem egy spam robottal van dolgunk, ezért a megrendelő űrlapot egy egyszerű megrendelő oldalra tettük. (Sajnos, túl gyakran kaptunk spam megrendelést, ezért kénytelenek voltunk ehhez a megoldáshoz folyamodni.)

Ezt a MEGRENDELŐ ŰRLAPOT az alábbi linkre kattintva érheted el, és azonnal ki is töltheted! Egyszerűen csak kattints az alábbi “MEGRENDELEM” képre, és így már kitöltheted az űrlapot!

Megrendelem MOST!

Szerezd meg magadnak MOST ezeket a nagyon értékes anyagokat!

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(kötelező)

(kötelező, de nem látszik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .