AETR konferencia április 30.

 

Figyelem! Megismételjük a januári AETR KONFERENCIÁT, amit szintén elszámolhatsz kötelező éves oktatásként! Bárkit szívesen látunk!

 

A magy sikerre és a TELT HÁZRA való tekintettel - és mert többen jeleztétek, hogy szeretnétek eljönni - MEGISMÉTELJÜK a január 16-i TELJES konferenciát!

 

HOGY AZ IS ELJÖHESSEN MOST, AKI NEM TUDOTT OTT LENNI JANUÁRBAN!

AETR konferencia az ország elismerten legnagyobb szakértőjétől

AETR konferencia az ország elismerten legnagyobb szakértőjétől
(Fotó a januári konferenciáról)

 

Az éves AETR oktatásokat telt házas közönség előtt szoktuk megtartani. Így volt ez januárban is. Ez 150 főt jelentett. Azonban, sokan NEM tudtak eljönni januárban, mert vagy nem volt jó az időpont, vagy már lemaradtak a regisztrációval.

 

Ezért megismételjük április 30-án a TELJES konferenciát. A konferencia azokat a kérdéseket dolgozza fel, amikkel nap mint nap találkozol. Másképp kifejezve: a jelenlegi, mindennapos, aktuális problémákat, kérdéseket, nehézségeket tárgyalja ki.

 

Konferencia jellegű oktatásunk napja és helye:

2016. április 30., 9:00 - 15:00

Arcadia Irodaház, 1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 15/b., Konferencia terem. (Itt található új irodánk is, ezért lesz itt.)

 

Ebben az utcában található a konferencia központ. (Kattints a képre a Google térképhez!)

Arkadia-irodahaz

 

 

 

Miért kell ott lenned?

AETR konferencia április 30.

AETR konferencia április 30. A konferencia terem 50 fő befogadására alkalmas, széksoros elrendezésben.

  • Mert a kurzust az ország elismerten legnagyobb AETR szakértője tartja, több száz oktatással, több ezer járművezetővel a háta mögött.
  • Mert ha teljesen KEZDŐ vagy, természetesen akkor is van értelme ott lenned, mivel olyan kérdésekre fogunk válaszokat adni, mint ahogy tavaly novemberben is tettük, amik a MINDENNAPI munkádat, tevékenységeket érintik húsba vágóan. Emellett a részvételi jegy mellé lehetőséged van az AETR könyv LEGÚJABB kiadását és a legújabb tachográfos könyvünket is 40%-os kedvezménnyel megvásárolni.
  • Mert ha már "régi motoros" vagy, nem most kezdted a szakmát, akkor is érintenek a fenti 1-es pontban leírt mindennapi problémák és húsba vágó kérdések, amikre válaszokat vársz. Ebben az esetben NEM az a cél, hogy újra végigmenjünk minden egyes ponton megint, ahogy tavaly és tavaly előtt, mert ez talán már nem érdekel. Ezért NEM ezt fogjuk csinálni. De hidd el, ezek a kérdések MOST és ITT, TÉGED is érinteni fognak és AKAROD hallani a válaszokat rájuk!
  • Mert találkozhatsz velem is személyesen, és felteheted ELŐRE a kérdéseidet (MOST), amikre ott választ fogsz kapni. (A kérdésedet MOST írd meg majd a lap alján lévő regisztrációs űrlapon. Annyi kérdést írhatsz, amennyit csak akarsz, igyekszünk minden kérdést megválaszolni. A tervem az, hogy a nap folyamán legalább 100, a napi problémákat és nehézségeket érintő kérdéseket válaszoljunk meg.) Ehhez persze el KELL jönnöd. Az elküldött kérdésekről folyamatosan informálunk!!!
  • Mert a konferencián azért természetesen át fogjuk venni a legfőbb szabályokat, mert ez fontos, sok-sok életbeli példával, hogy azért "az előírt kötelező" is meglegyen.
  • Mert a fenti pont miatt vállalkozásként elszámolhatod költségnek és betudhatod az éves kötelező AETR-képzésbe. Mindezt valódi szakértőktől. Ha elküldöd a járművezetőidet erre, akkor kérésedre névre szóló Oklevelet is kiállítunk, rajta az összes sofőr nevével. Így "két legyet üthetsz egy csapásra".
  • Mert 40-50 fő részvételére számítunk, és szeretném, ha TE is köztük lennél. Lehetőséged van más emberekkel is megismerkedni.
  • Mert kizárólag a résztvevők számára 40% kedvezményt biztosítunk a legújabb AETR könyvre, és a most megjelent Tachográfos könyvre, darabszámtól függetlenül! (Ez a rendezvény NEM erről fog szólni. Viszont, ha már ott leszel te vagy az ismerősöd, akkor miért ne használnád ki ezt is.)

 

És mindez csak elővételben 4.870 Ft + áfáért! Regisztrálj MOST, foglald le a helyed, amíg NEM KÉSŐ!!!

(Figyelem!!! A helyszínen vásárolt részvételi díj ára 5.870 Ft + áfa)

 

 

Semmiképp NE hagyd ki ezt a rendezvényt, ha lemaradtál a januáriról!!!

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy HÍVD EL az ismerőseidet is!

 

Gyertek minél többen, találkozzunk személyesen április 30-án!

Részletes programTekintsd meg a teljes programot, ha ez szükséges a döntéshez!!!

 

 


Igen! Jelentkezem az április 30-i rendezvényre/kurzusra.

 

FONTOS!!! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, hívd a következő számok valamelyikét és eligazítunk!

Nozdroviczky Sándor, értékesítési vezető: 70/413-9623,   30/951-9856
Kuzma Ferenc, országos AETR szakértő: 70/391-2885

 

AETR kurzus 2016. április 30.,
Arcadia Irodaház - jelentkezés!
Ár: 4,870 Ft + 27% áfa
Jövök!nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR kurzus részvételi díj Nettó ár
 4 870 Ft
Áfa
27%
Bruttó ár
0
AETR oktatás a jelenlegi, mindennapos, aktuális problémák, kérdések, nehézségek megtárgyalásával.
AETR kurzus, 2016. április 30., Arcadia Irodaház részvételi díj szünetekkel együtt csak nettó 4,870 Ft (+ 27% áfa)!

 

AETR kurzus legalább 5 fő egyidejű
jelentkezése esetén - 10% kedvezmény!
Ár: 4,385 Ft + 27% áfa
Jövök!nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR kurzus részvételi díj Nettó ár
 4 385 Ft
Áfa
27%
Bruttó ár
0
AETR oktatás a jelenlegi, mindennapos, aktuális problémák, kérdések, nehézségek megtárgyalásával.
AETR kurzus, legalább 5 fő egyidejű jelentkezése esetén, fejenkénti részvételi díj szünetekkel együtt csak nettó 4,385 Ft (+ 27% áfa)!

 

Új AETR könyv 7.0, nyomtatott formában -
40% kedvezménnyel, a konferencia díján FELÜL!
Ár: 5,100 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Konyv-borito-nagy Nettó ár
 5 100 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. decemberében jött ki a nyomdából, a kéziratot november végén zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 7.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal, a Tevékenységigazoló lap új értelmezésével, 380 oldal) a konferencia díján FELÜL, 40%-os kedvezménnyel 8,500 Ft helyett csak nettó 5,100 Ft (+5% áfa)!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell-
40% kedvezménnyel a konferencia díján FELÜL!
Ár: 3,420 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot idén szeptember 11-én zártuk! Szerezd be MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv, 210 oldal fuvarozók, szállítmányozók, közúti
szállítók és járművezetők részére a konferencia mellé 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett CSAK 3,420 + 5% Áfa!
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai


Ügyintéző adatai: Arkadia-irodahaz-konferenciaterem
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Lehetőséged van előre utalással vagy utánvétellel fizetni (ez utóbbinak csak akkor van értelme, amennyiben könyvet is vásárolsz). A könyvvásárlást is fizetheted előre utalással, így kisebb a postázási díj, amennyiben így kéred a könyvet. Kérheted azt is, hogy az esetlegesen megrendelt anyagokat a helyszínen adjuk oda (ez esetben nincs postázási költség).

Készpénzzel a helyszínen csak FELÁR mellett van lehetőség fizetni, ahogy azt a leírásban is olvashattad (mivel így a részvételedet "bizonytalan" sátuszként kezeljük, aminek ez a "kockázati díja", hiszen addig a helyedre nem regisztrálhatunk senkit).

Figyelem! A könyvkedvezmények CSAK a szemináriumi részvétellel együtt érvényesek, önmagukban NEM!

Honnan vagy kitől értesültél a konferenciáról? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Milyen kérdésre szeretnél választ kapni a rendezvényen? Írd le ide röviden! (Összesen 800 karaktert írhatsz.) 

A konferencián részt vevő személyek neve (Ha nem tudod még, hagy üresen, de később meg KELL adnod majd): 

Az esetlegesen rendelt könyveket postázzuk vagy személyesen veszed át a konferencián? Postázás esetén plusz postaköltséggel kell számolnod.: 

Mielőtt az "Igen! Jelentkezem az áprilisi AETR kurzusra." gombra kattintasz alul...

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Jelentkezem az április AETR kurzusra.” gombra való kattintással a RaulTech Kft-vel kötöd, Székhely: 1161 Budapest Szepesi u. 1., Adószám: 22740711-2-42

 

Miután az “Igen! Jelentkezem az éves AETR kurzusra.” gombra kattintottál…

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Ezt követően 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát postán küldjük majd el részedre.
 

Kattints az alábbi "Igen! Jelentkezem az áprilisi AETR kurzusra." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk, hogy..."), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.