Kosár

Az év legfontosabb konferenciája
IGAZI SZAKÉRTŐKTŐL

Minden évben telt házas közönség előtt tartjuk. TAVALY AZ ABSZOLÚT LEGNAGYOBB LÉTSZÁMMAL VOLTUNK JELEN: TÖBB, MINT 165 FŐ!

EZÉRT MÁR MOST
FOGLALD LE A HELYED!!!

Az év legfontosabb konferenciája IGAZI SZAKÉRTŐKTŐL.

Az év legfontosabb konferenciája IGAZI SZAKÉRTŐKTŐL

 

Kérlek, előbb ezt a KÉT kérdést válaszold meg gyorsan!

 


 

A legfontosabb témakörök a januári konferencián

Kuzma Ferenc

  1. Egy Európában is egyedülálló, elképesztő újdonságot ismerhetsz meg a konferencián! Már EZÉRT megéri ott lenni! (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  2. Egyedi problémák megbeszélése! (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  3. Ki szervezheti meg a fuvarokat? És ki NEM? Milyen szankcióra számíthat a cég a fuvarszervezési feltételek nem megfelelő teljesülése esetén? Figyelem! Ez NEM a szakmai irányítói kérdéskör!!! (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  4. Milyen új szabályozás várható 2020-ban az AETR témakörében? Ez MINDENKIT érint, aki árufuvarozással, saját áru szállítással vagy személyszállítással foglalkozik. (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  5. Még mindig az utazó munkavállalók munkaideje – mi a baj vele, és miért NEM alkalmazzák maradéktalanul ezt a fuvarozók? (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  6. Tűz- és munkavédelmi előadás, balesetvédelem – amit FELTÉTLENÜL tudnod kell ezekről egy cégben. (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
  7. A “szokásos” AETR-es témakörök, amiket NEM hagyhatunk ki! (Kattints az alábbi “Részletek” gombra!)
Kattints ide a részletekért!