AETR konferencia 2019. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája REGISZTRÁCIÓ

 

Igen! Jelentkezem az évadnyitó rendezvényre/kurzusra.

 

FONTOS!!! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, hívd a következő számok valamelyikét és eligazítunk!

Nozdroviczky Sándor, értékesítési vezető: 70/413-9623,   30/951-9856

 

AETR konferencia 2019. január 12.,
Gastland Hotel - jelentkezés!
Ár: 10,970 Ft + 27% áfa
Jövök!nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Évadnyitó AETR kurzus részvételi díj Nettó ár
 10 970 Ft
Áfa
27%
Bruttó ár
0
AETR évadnyitó oktatás a jelenlegi, mindennapos, aktuális problémák, kérdések, nehézségek megtárgyalásával.
AETR konferencia, 2019. január 12., Gastland Hotel részvételi díj szünetekkel, kávészünettel és ebéddel együtt csak nettó 10,970 Ft (+ 27% áfa)!

 

AETR konferencia legalább 5 fő egyidejű
jelentkezése esetén - 10% kedvezmény!
Ár: 9,873 Ft + 27% áfa
Jövök!nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia, 2019. január 12., Gastland Hotel Nettó ár
 9 873 Ft
Áfa
27%
Bruttó ár
0
AETR évadnyitó oktatás a jelenlegi, mindennapos, aktuális problémák, kérdések, nehézségek megtárgyalásával.
AETR konferencia, 2019. január 12., Gastland Hotel, legalább 5 fő egyidejű jelentkezése esetén, fejenkénti részvételi díj szünetekkel, kávészünettel és ebéddel együtt csak nettó 9, 873 Ft (+ 27% áfa)!

 

Új AETR könyv 10.0, nyomtatott formában -
40% kedvezménnyel, a konferencia díján FELÜL!
Ár: 5,160 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2018. szeptemberében jön ki a nyomdából, a kéziratot augusztus végén zártuk! Szerezd be MOST!
AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, ÚJ MUNKAÜGYI SZABÁLYOKKAL, a belföldi napidíjakkal, kiküldetési órabérekkel, 380 oldal) a konferencia díján FELÜL, 40%-os kedvezménnyel 8,500 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft (+5% áfa)!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell-
40% kedvezménnyel a konferencia díján FELÜL!
Ár: 3,420 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015 szeptember 11-én zártuk! Szerezd be MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv, 210 oldal fuvarozók, szállítmányozók, közúti
szállítók és járművezetők részére a konferencia mellé 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett CSAK 3,420 + 5% Áfa!

 

AETR konferencia könyv 2016. január 16.-
40% kedvezménnyel a konferencia díján FELÜL!
Ár: 2,940 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. Nettó ár
 2 940 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!
Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? - Gyakorlatias kézikönyv!
40% kedvezménnyel a konferencia díján FELÜL!
Ár: 2,370 Ft + 5% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban? Nettó ár
 2 370 Ft
Áfa
5%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!
Hogy van ez a valóságban? - A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 2,370 Ft / db (+ 5% áfa).
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai


Ügyintéző adatai:
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Lehetőséged van előre utalással vagy utánvétellel fizetni (ez utóbbinak csak akkor van értelme, amennyiben könyvet is vásárolsz). A könyvvásárlást is fizetheted előre utalással, így kisebb a postázási díj, amennyiben így kéred a könyvet. Kérheted azt is, hogy az esetlegesen megrendelt anyagokat a helyszínen adjuk oda (ez esetben nincs postázási költség).

Készpénzzel a helyszínen csak FELÁR mellett van lehetőség fizetni, ahogy azt a leírásban is olvashattad (mivel így a részvételedet "bizonytalan" sátuszként kezeljük, aminek ez a "kockázati díja", hiszen addig a helyedre nem regisztrálhatunk senkit).

Figyelem! A könyvkedvezmények CSAK a konferencia részvétellel együtt érvényesek, önmagukban NEM!

Honnan vagy kitől értesültél a konferenciáról? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Milyen kérdésre szeretnél választ kapni a rendezvényen? Milyen ellenőrzéssel, szankcióval kapcsolatos esetedet osztanád meg, hogy átbeszélhessük és tanuljunk belőle? Kattints ide, és fejtsd ki részletesen vagy írd le ide röviden! (Összesen 800 karaktert írhatsz.) 

A konferencián részt vevő személyek neve (Ha nem tudod még, hagy üresen, de később meg KELL adnod majd): 

Az esetlegesen rendelt könyveket postázzuk vagy személyesen veszed át a konferencián? Postázás esetén plusz postaköltséggel kell számolnod.: 

Mielőtt az "Igen! Jelentkezem az éves AETR konferenciára." gombra kattintasz alul...

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Jelentkezem az éves AETR kurzusra.” gombra való kattintással a RaulTech Kft-vel kötöd, Székhely: 1161 Budapest, Szepesi u. 1., Adószám: 22740711-2-42

 

Miután az “Igen! Jelentkezem az éves AETR kurzusra.” gombra kattintottál…

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Ezt követően 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát elektronikus úton küldjük majd el.
 

Kattints az alábbi "Igen! Jelentkezem az éves AETR konferenciára." gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk, hogy..."), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.