AETR konferencia 2019. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája!

 

Figyelem! Itt a legújabb AETR KONFERENCIÁNK, évadnyitó kurzusunk,
amit elszámolhatsz kötelező éves oktatásként!

Az év legfontosabb konferenciája IGAZI SZAKÉRTŐKTŐL.

 

Minden évben telt házas közönség előtt tartjuk …

 

…EZÉRT MÁR MOST FOGLALD LE A HELYED!!!

AETR konferencia 2018. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája!

Az év legfontosabb konferenciája IGAZI SZAKÉRTŐKTŐL.

 

Az éves AETR oktatásokat telt házas közönség előtt szoktuk megtartani. Tavaly már november végére elkelt minden hely, decemberben már regisztrálni sem lehetett: kitettük a “MEGTELT” táblát. Ez most is így lesz, ami 150 főt jelent.

 

Kozonseg-kerdes-26-a

Ezen a konferencián is KÉRDÉSEKET tehetsz fel, hiszen ez a lényeg. Ezt egyrészt küldd el nekem emailben (kattints ide, és ott írd le a kérdéseidet), másrészt, a helyszínen is tehetsz fel kérdéseket.

Regisztrálok a konferenciára MOST, amíg még van hely!

 

AETR konferencia 2019. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája!A napi program letöltéséhez kattints ide!

 

FŐBB TÉMAKÖRÖK

A teljesség igénye nélkül, néhány fontosabb témakör a konferenciáról:

AETR konferencia – Kuzma Ferenc, előadó

AETR konferencia – Kuzma Ferenc, előadó

 • AETR alapok: vezetési idők, napi/heti pihenőidők, szünetek (mikor kell, mikor nem), egy nap mennyit vezethetsz, többfős személyzet, kompszabály, a 28 nap teljes elszámolása (40.320 perc) kinek a feladata, alkalmi munkavállalók, stb.
 • AETR mélyebben: egyéb, kevésbé ismert szabályok, nem gyakori esetek, tanulmányok – amikkel TALÁLKOZHATSZ a közúton és a telephelyen is.
 • Munkaügyi alapok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. Mi számít munkaidőnek, és mi NEM. Hogyan értelmezzük a munkaidőt, a munkaidő keret értelmezése, alkalmazása.
 • Munkaügyi szabályok mélyebben: a túlóra értelmezése, éjszakai időszak, műszakpótlék – mikor melyiket és MIÉRT alkalmazzuk.
 • Buszosokra (nemzetközi, belföldi és egyéb járatok) vonatkozó szabályok: a 12 napos szabály, mentesség(?), éjszakai vezetések, 3 fős személyzet esete, stb.
 • Árufuvarozó és saját számlás szállítókra vonatkozó szabályok: belföldi és nemzetközi járatok, “nem kereskedelmi áruszállítók”, tachográf használati szabályok, lehetséges mentességek.
 • Tachográf alapok: korongos és kártyás menetírók, kártya visszaírások, a 28 nap VEGYES igazolása, keveredések, adatütközések, OUT üuemmód, kártya nélküli vezetések esete, stb. Sok hasznos ismeret a témakörben.
 • Kérdések, válaszok, menet közbeni problémák felvetése és megbeszélése: bevett szokás, hogy a konferencián sok egyénileg tapasztalt olyan problémát és nehézséget is átbeszélünk, amikre máshol NEM kapnál választ. Te is kérdezhetsz, és hallhatod mások kérdéseit is, és az azokra adott válaszokat.
 • Egyéb témakörök: a fent felsoroltakon kívüli egyéb esetek, amik felmerülnek a konferencián.

 

GRÁTISZ!!!

Hozdd el a sofőrkártyádat! A helyszínen letöltjük!

 • Megkapod 1 havi teljes kiértékelésedet, listáidat!
 • Öt listát kapsz, köztük az ÚJ MUNKAÜGYI előírásnak megfelelő munkaügyi listát is!
 • A listák a következők: (1) Napi tevékenységek, (2) Ellenőrző lista, (3) Pihenőidők hiányát, elmulasztását mutató lista, (4) Szabályszegések jegyzőkönyv formában, (5) Teljes munkaügyi lista.

 

VENDÉG ELŐADÓK!

Az idén is lesz KÉT vendégelőadónk, akik nagyon hasznos dologról fognak beszélni. Természetesen én is megtartom a magam szokásos előadását, de azért itt van ízelítőül a két vendég előadó beszédtémája.

Dr. Göndös Gábor

Dr. Göndös Gábor

Az egyik előadót Dr. Göndös Gábornak hívják, a fuvarozók ügyvédje és munkajogász.

A másikuk neve talán ismerősebbnek tűnhet régi ügyfeleink számára: ő Dankó László, aki sokszor segítette már a munkánkat az elmúlt sok év során. Már nyugdíjba vonult, de kérésemre még UTOLJÁRA előadást tart tapasztalatairól! Ezért SE hagyd ki ezt a konferenciát!

Dr. Göndös Gábor – „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?”

Az alcímek és érintett témaköreik sorban a következők:

 • „Riadó! Ez kabotázs!” – avagy, amit időszerűen a külföldi fuvarozási „szigetüzemről” tudni kell.
 • „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” – a gépjármű vezetőfülkéjében eltöltött pihenőidő anomáliái.
 • „Ne is lássam, maga kis hamis!” – egy rendőri intézkedéssel indult vezetési idős jogvita margójára.
 • „Megyünk valahova?” – a Mobilitási Csomag tündöklése és…
 • „Az a minimum!” – a nyugat-európai sofőrbérezési előírások leszűrhető tapasztalatai.

 

Dankó László,egykori KF-ellenőr

Dankó László, egykori KF-ellenőr

Dankó László, korábbi KF-ellenőr – „Ami a paragrafus mögött van”

Dankó László egykor a Közlekedési Felügyeletnél dolgozott ellenőrként. Már nagyon régóta szaktanácsadóként dolgozik és segíti a munkánkat. Saját tapasztalatait osztja meg témakörben.

„Hazánk AETR egyezményhez való csatlakozásától – 2001. év – a Nemzeti Közlekedési Hatóság jogelődjénél, a Közlekedési Felügyelet (Heves megye) alkalmazásában végeztem a szociális jogszabályok betartásának ellenőrzését, illetve az ellenőrzések koordinálását úgy közúti, mint telephelyi ellenőrzések tekintetében. Jogsértés esetén feladatom volt annak súlyának elbírálása és a hozzá tartozó szankció kiszabása.” – Dankó László

 • Saját tapasztalatok a vezetési idők, napi pihenőidők és a kompra szállás szabályaival kapcsolatban.
 • A gyakorlatban előforduló EXTRÉM esetek boncolgatása.
 • Egyéb, gyakorlati tanácsok, a közönség által feltett kérdések megválaszolása.

 

 

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Konferencia jellegű éves oktatásunk napja és helye:

2019. január 12., 9:00 – 17:00
Gastland M0 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont

M0-ás autóút 19-es km (Szigetszentmiklós),
GPS koordináták: N 47,38056 E 19,05450

Gastland M0 Hotel Étterem és Konferencia Központ

Gastland M0 Hotel Étterem és Konferencia Központ

Regisztrálok a konferenciára MOST, amíg még van hely!

 

AETR konferencia 2019. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája!A napi program letöltéséhez kattints ide!

 

 

 

Miért kell ott lenned?

Rengeteg kérdés kerül megválaszolásra

Rengeteg kérdés kerül megválaszolásra

 • Mert ha teljesen KEZDŐ is vagy, akkor is van értelme ott lenned, mivel olyan kérdésekre fogunk válaszokat adni, mint ahogy tavaly januárban is tettük, amik a MINDENNAPI munkádat, tevékenységeket érintik húsba vágóan. Emellett a részvételi jegy mellé lehetőséged van az AETR könyv LEGÚJABB kiadását és a legújabb tachográfos könyvünket is, valamint a tavalyi konferencia könyvét is 40%-os kedvezménnyel megvásárolni.
 • Mert ha már “régi motoros” vagy, nem most kezdted a szakmát, akkor is érintenek a mindennapi problémák és húsba vágó kérdések, amikre válaszokat vársz. Hidd el, ezek a kérdések MOST és ITT, TÉGED is érinteni fognak és AKAROD hallani a válaszokat rájuk!
 • Tanulj a szankciókból és az ellenőrzésekből!

  Tanulj a szankciókból és az ellenőrzésekből!

 • Mert az ESETTANULMÁNYOK téged is érdekelnek majd. Hogy mit tanulhatsz belőlük. Mi volt a gond? Miért volt a szankció? Mit kellett volna MÁSKÉPP csinálni? Azt hiszem, ez nagyon is számot tarthat az érdeklődésedre.
 • Mert találkozhatsz velem is személyesen, és felteheted ELŐRE a kérdéseidet (MOST), amikre ott választ fogsz kapni. (A kérdésedet MOST írd meg erre a linkre kattintva vagy a lap alján lévő regisztrációs űrlapon.) Annyi kérdést írhatsz, amennyit csak akarsz, igyekszünk minden kérdést megválaszolni. És persze megírhatod a linkre kattintva a saját esetedet, amikor valamiért szankciót kaptál, hogy kielemezhessük, mire kell jobban odafigyelni. Ehhez persze el KELL jönnöd!!!
 • Regisztrálj időben, különben le fogsz maradni!

  Regisztrálj időben, különben le fogsz maradni!

 • Mert a konferencián azért természetesen át fogjuk venni a legfőbb szabályokat, főleg a szankciókkal kapcsolatban, hogy TANULHASSUNK BELŐLÜK, mivel ez fontos. Mindezt sok-sok életbeli példával, hogy azonnal alkalmazhasd ezt a közúton vagy a cégben.
 • Mert a fenti pont miatt vállalkozásként elszámolhatod költségnek és betudhatod az éves kötelező AETR-képzésbe. Mindezt valódi szakértőktől. Ha elküldöd a járművezetőidet erre, akkor kérésedre névre szóló Oklevelet is kiállítunk, rajta az összes sofőr nevével. Így “két legyet üthetsz egy csapásra”.
 • Mert most is legalább 150 fő részvételére számítunk, és szeretném, ha TE is köztük lennél. Lehetőséged van más emberekkel is megismerkedni. Regisztrálj már most, mert tavaly is már novemberben betelt a létszám!!!
 • "All you can etr" - ami beléd fér

  “All you can eat” – ami beléd fér

 • Mert kizárólag a résztvevők számára 40% kedvezményt biztosítunk a legújabb AETR könyvre, és a tavaly megjelent Tachográfos könyvre, valamint a tavalyi konferenciáról kiadott új könyvre, darabszámtól függetlenül! (Ez a rendezvény NEM erről fog szólni. Viszont, ha már ott leszel te vagy az ismerősöd, akkor miért ne használnád ki ezt is.)
 • Mert az éves kurzus mellé még – a visszatérők számára már jól ismert – “all you can eat” ebédet (ami csak beléd fér), kávét, üdítőt is kapsz, ha ott leszel. Ez benne van az árban! A tavalyi rendezvényből ez is mindenkiben megmaradt, nagyon jó hangulatot teremtett, mindenki nagyon jól érezte magát.

 

Mindez elővételben 10.970 Ft + áfáért! Ebéddel együtt!
Regisztrálj MOST, foglald le a helyed!!!

(Figyelem!!! A helyszínen vásárolt részvételi díj ára 11.970 Ft + áfa)

Regisztrálok a konferenciára MOST, amíg még van hely!

 

 

Semmiképp NE hagyd ki az évadnyitó rendezvényt!!!

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy HÍVD EL az ismerőseidet is!

 

Gyertek minél többen, találkozzunk a jól ismert “kamionos pihenőben” január 12-én!

AETR konferencia 2019. január 12. – Fuvarozók és szállítók éves konferenciája!A napi program letöltéséhez kattints ide!