AETR éves felkészítő 2013 Budapest

 

Az egyetlen nyíltan meghirdetett interaktív felkészítőnk a 2013-as évben! Ott a helyed!

 

 

Get the Flash Player to see this content.

Résztvevői nyilatkozatok a 2011. január 15-i hasonló AETR szemináriumról.

 

 


 


 

 

Az 2013-as évben meghirdetett EGYETLEN nyílt, interaktív AETR felkészítőnk: 2013. január 19., szombat egész nap, Budapest. Rengeteget kérdezhetsz. NE hagyd ki, mert az idén NEM lesz több lehetőséged!

 

Ezt az AETR felkészítőt - ami 2013-ban az EGYETLEN ilyen nyílt kurzus lesz, a céges oktatások kivételével - kizárólag azért tartjuk meg, mert mindenkinek lehetőséget akarunk biztosítani arra, hogy a hatóság által "elvárt" minimum évi egyszeri AETR képzésnek eleget tegyen. Most mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy egy-két emberét beültesse erre a kurzusra, úgymond "becsatlakozzon valahova".

De amellett, hogy előírja a hatóság, a saját jól felfogott érdeked is, hogy január 13-án ott legyél! Ha olyan kérdésed van, amire 10 éve várod a választ, akkor legyél ott!

Ez egy INTERAKTÍV előadás, kvázi műhely, ahol az egyéni problémák megbeszélésére is lehetőség nyílik és annyit kérdezhetsz, amennyit csak akarsz!

Tehát: HASZNÁLD KI ezt, és gyere el, mert erre nem lesz több lehetőséged az idén!!!


 

Get the Flash Player to see this content.

Török Attila, Tilla Transz Kft., Nagyvenyim

 


 

Helyszín és időtartam


A 2013-as AETR felkészítő helyszíne
AETR felkészítő helyszín

Cím: Alfa Art Hotel, 1039 Budapest, Királyok útja 205. A szálloda gyönyörű helyen található, lent a Duna-parton, a Római fürdőnél. A terem kényelmes, világos, és a Dunára néz, így nagyon ideális helyszín az oktatáshoz.

Oktatási időtartam: 8:30 - kb. 18:00-ig. (Egyik része a sofőrökre vonatkozó előírások teljes ismerete, rengeteg nyitott kérdés megválaszolásával menet közben, amikkel a vállalkozásoknak is tisztában kell lenniük; ez a "sofőroktatási rész": ha akarsz, akkor csak erre jössz el. A másik része kőkeményen a vállalkozás kötelességeivel és munkaügyi előírásaival foglalkozik, a teljes kurzus esetén.)

Büfé a helyszínen van.

Időpont: 2013. január 19. szombat

 

A felkészítési oktatás tematikája (az I. rész a "sofőroktatás", illetve gyakorlatilag minden az 561-es rendeletről, a vállalkozás kötelességeit kivéve, a II. rész pluszban a vállalkozás oktatása, beleértve az 1988-as évi Tv. Utazó munkavállalók munkaideje részt is, a teljes részvétel esetén)

 

I. rész (csak a "sofőroktatás" az AETR-ből)

 • 8:00 - 8:30: Érkezés a kurzusra, regisztráció
 • 8:30 - 10:45: A felkészítés elindítása. AETR oktatás - az 561-es EK Rendelet értelmezése, „lefordítása”; hogyan bukjuk el a vezetési és pihenőidőt? A korongon lévő jelek. MINDEN a korongok biztonságos használatáról. Digitális tachográfok. Saját számlás szállítás buktatói. Mentességek. Problémák, kérdések.
 • 10:45 - 11:00: Rövid szünet
 • 11:00 - 13:00: Az előző téma folytatása: négykezes, "vegyes" vezetések, "mi van, ha elébe megyünk a sofőrnek?", Tevékenységigazoló lap, speciális helyzetek, eltérések a vezetési és pihenőidőtől, stb. - sofőroktatás rész befejezése
 • 13:00 - 13:15: Rövid szünet
 • 13:15 - 14:00: AETR vizsga
 •  

  II. rész (a teljes kurzus esetén)

 • 14:00 - 14:45: Ebédszünet; a részvételi díj NEM tartalmazza, ezt mindenki maga intézheti a helyszínen; büfé van, étterem van, akár reggel le lehet adni a rendelést
 • 14:45 - 16:15: Hogyan feleljünk meg 100%-osan a telephelyi ellenőrzéseken? Hogyan ellenőrizzük és szankcionáljuk a sofőröket? Milyen dokumentumok szükségesek? Hogyan "védje le magát" a vállalkozás?
 • 16:15 - 16:30: Rövid szünet
 • 16:30 - 18:00: Az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje fejezet teljes értelmezése, alkalamzása, bemutatása - egy nagyon fontos jogszabály, mely kötelező a fuvarozó vállalkozásoknak + egyéni problémák megbeszélése - minden, ami belefér!
 •  

  A helyszín

   

   


   

   


   

  Vizsga és minősítési tanúsító kártyák - bizonyíték az oktatásra, amit MINDIG kérnek!

  Az oktatás végén egy 60 kérdéses vizsgatesztet iratunk minden résztvevővel (kb. 30-40 perc). 80%-os "vizsga" esetén (48 helyes válasz) az adott személynek kiállítjuk a minősítési tanúsító kártyát, mely igazolja, hogy nem csak oktatásban részesült, de sikeresen vizsgázott is az AETR-előírásokból, amit az ellenőrzéseken szintén megmutathat az ellenőrnek! Ha emellett még tényleg be is tartja a dolgokat - ami már csak rajta múlik -, akkor ez igazán ékes bizonyítéka annak, hogy ő aztán TÉNYLEG odafigyel a dolgokra és komolyan gondolja a szabályok betartását! Az esetek többségében ez nagyon jó pont az ellenőrök szemében.

  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata
  tachográf oktatás, tachograf, analóg, aetr, aetr vezetési idő, korong, tahograf, tachográf, pihenőidő, vezetési idő, digitális tachográf, tachográf korong, tahográf, tachográf használata

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Dabasi Károly, SZA-DA Kft., Dabas

   

   


   


   

  Információk, a csomag részei és a részvételi díj

   

  Információk a felkészítő kurzusról

  A kurzus első része teljes egészében felöleli a sofőrök kötelességeire vonatkozó AETR oktatást, beleértve ebbe az 561-es Rendelet és a 3821-es Rendelet egyes részeinek alapos, teljes oktatását: példák, magyarázatok, esettanulmányok, gyakorlati tapasztalatok az ellenőröktől, kiskapuk, zsákutcák, bakik, hibák, nehezen értelmezhető esetek elmagyarázása, különbségek a saját számlás szállítás és a mentesség között, ezek buktatói, a négykezes buktatói, értelmezése, a kompszabály megfelelő értelmezése, stb., stb. Második része pedig a vállalkozás kötelességeit és az 1988-as évi I Tv. Utazó munkavállalók munkaideje fejezetet értelmezi, a kapcsolódó munkaügyi szabályokat, előírásokat tartalmazza a fuvarozók részére, részletesen, példákkal, illusztrációkkal, magyarázatokkal, tanácsokkal, esettanulmányokkal az idézett Tv. értelmében. Tehát, ez egy komplett, INTERAKTÍV előadás, ahol sokat kérdezhetsz, ami rendkívül sok hasznos információt fog adni neked. Sokat közülük nem hallottál még fuvarozói pályafutásod alatt, vagy épp rosszul értelmezted vagy teljesen másképp hallottad. Ezeket most kitisztázzuk.

  Hangsúlyozzuk, hogy ez NEM egy általános oktatás, NEM egy "hangos jogszabály felolvasás", aztán kezdj vele, amit akarsz, hanem valódi kérdések alapos megválaszolása, bemutatva, hogy a jogszabályok betartása MELLETT is miképp tudsz optimálisan fuvarozni, szállítani, rengeteg gyakorlati példával és gyakorlati tapasztalatok megosztásával, amikre az elmúlt években tettünk szert.

   

  Bírságok megoldva!Egy kurzus, amelyre bármely fuvarozó - kicsi vagy nagy cég - magánfuvarozó, családi fuvarozó, járművezető eljöhet, mely - egyedülálló módon - komoly előrelépést jelenthet számára azzal kapcsolatban, hogy egyszer és mindenkorra elejét vegye a közúti büntetések 90-95%-nak (beleértve ebbe a sofőrök megbírságolását, a telephelyi bírságokat és a munkaügyi megfelelést, amiről nagyon keveset tudnak a fuvarozók).  A tapasztalatok alapján ez a felkészítő tényleg ennyire hatékonyan segít ebben.

   

  Zűrzavarok kitisztázva!Egy kurzus, ami kitisztázza a legtöbb zűrzavart, ami létezik a területen és sok más szempontból igen komolyan profitálhatsz belőle. Márpedig zűrzavar VAN BŐVEN! A fuvarozók 99%-ában ott van: hogyan értelmezzék a jogszabályokat, ha még maga a hatóság is másképp értelmezi - az egyik megyében így, a másikban így, sőt, még különböző hatóságok között is időnként más értelmezést jelent egy-egy jogszabályi pont!

   

  Kérdések megválaszolva!Egy kurzus, melyen sokat KÉRDEZHETSZ! Az eddigi oktatásokon átlagosan több, mint 200 kérdést tettek fel a hallgatók. Nem biztos, hogy mi mindenre gondoltunk a kérdéseket illetően, de lehetetlen, hogy annyi résztvevőnek bármilyen fontos kérdés elkerülje a figyelmét. És ezen a felkészítőn meg lehet kérdezni. Hisz MINDEN résztvevő egy cipőben jár. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez így van. És a kérdések 99%-át teljes megelégedésre megválaszoljuk.

   

  Jogszabályok értelmezve!Egy kurzus, amely a létező legegyszerűbb formában és legérthetőbb módon mutatja be a jogszabályi megfelelést (beleértve a munkaügy alapjait is az utazó munkavállalókra vonatkozóan!!!), az 561-es rendelet értelmezését teljes egészében a járművezetők és a vállalkozások részére (más más kötelesség), valamint a tachográf használatára vonatkozó előírásokat - ténylegesen a "emberi nyelvre" fordítva -, hogy ne vessz el a paragrafusok között, hanem megfelelően értelmezve legyenek azok a számodra, könnyen használhatóvá téve azokat. Számos példán és ábrán, esettanulmányon keresztül magyarázzuk el ezeket. Tudom, hogy Neked is eleged van abból, hogy megfelelően értelmezd az 561-es rendeletet. Ezért gyere el a kurzusra és minden ragyogóan világos lesz!!! Ha már voltál korábban, az se baj, mert sosem árt csiszolni a tudásod - és hát 1 év alatt is sok hülyeséget mondhattak neked.

   

  Kiskapuk és apróságok bemutatva!Egy kurzus, amely megmutatja azokat a "kiskapukat", törvényes megoldásokat és apróságokat, amiket ha NEM ismer egy sofőr vagy fuvarozó, akkor könnyen összejöhet pár korong után is néhány százezres bírság. Ezeket meg KELL ismerned, mert így szabályosan végezheted el a munkát - méghozzá úgy, hogy bizonyosságod van abban, hogy szabályosan jártál el.

   

  Kétféle csomag közül választhatsz hát...

  A rövidebb csomagban, ami terjedelmét tekintve a felkészítő legalább 75%-át adja ki a "sofőroktatásról" szól (ez az, ami a vizsgával fejeződik be 14:00 körül) a következők foglaltatnak benne:

  1. Részvételi díj a felkészítő kurzus első részére (8:30 - kb. 14:00-ig)
  2. Vizsgadíj + AETR kártya
  3. Sok-sok példa és gyakorlati megoldás
  4. Megválaszolt kérdések, melyeket a hatóság szemszögéből igyekszek megválaszolni
  5. Jogosultság az alábbiakban felvázolt akció igénybevételére

  A teljes csomag esetén:

  1. Részvételi díj a teljes kurzusra (8:30 - max. 18:00-ig)
  2. Vizsgadíj + AETR kártya
  3. A vállalkozás kötelezettségei
  4. Munkaügyi kötelezettségek fuvarozó, szállítmányozó vállalkozások részére az 1988-as évi I. Tv. értelmében
  5. Sok-sok példa és gyakorlati megoldás
  6. Megválaszolt kérdések, melyeket a hatóság szemszögéből igyekszek megválaszolni
  7. Jogosultság az alábbiakban felvázolt akció igénybevételére

  (Megjegyzés: az ebédszünetben az étteremben vehetsz magadnak ebédet.)

   

  10 ok, amiért ott kell lenned ezen a kurzuson!
  1. Lehet, hogy még sosem vásároltál tőlem semmit, viszont sok kérdésed lenne. Ebben az esetben erősen javaslom a személyes találkozást, mert a felkészítőn rengeteg újdonságot fogsz hallani, látni és az összes feltett kérdésedet ott válaszoljuk meg. Ne félj attól, hogy ez újdonság a számodra!
  2. Ha már ügyfelem vagy, de nem voltál még ilyen rendezvényen, akkor először is, szeretném elismerni, hogy már ügyfelem vagy, ugyanakkor az eddigi vásárlásaid személytelenek voltak. Most végre személyesen is találkozhatsz velem és még sok más, hozzád hasonló emberrel.
  3. Lehetséges, hogy a "varázsszerre" vágysz! Arra, hogy "innentől kezdve sosem büntetnek meg", vagy valami ilyesmi. Ilyen nincs és én sem ígérhetem meg ezt, azt viszont igen, hogy MINDEN eszközt meg fogsz kapni a kurzuson ahhoz, hogy ez tényleg így legyen.
  4. Egyedi akciót vehetsz igénybe, egy további bónusz lehetőséget, amit lentebb olvashatsz. Olyan akciót, amit máshogy SOHA! Tehát, 2 legyet ütsz egy csapásra.
  5. Valódi, azonnal felhasználható és adaptálható, konkrét, kézzel fogható tudást és eszközöket kapsz a kezedbe, nem pedig száraz, unalmas doktrínát! A mottó itt a biztonságos, nyereséges működés. Amibe NEM fér bele a bírság. Ez egy jó cél.
  6. A megelőzésre fordított pénz tapasztalatok szerint átlagosan legfeljebb 5-10%-át teszi ki a bírságoknak. Emiatt gazdasági megfontolások alapján is, pusztán a józan ész és a logika érvei szerint is messze kifizetődőbb részt venni a felkészítő kurzuson, mint távol maradni (kivéve, persze, ha sosem kapnak el és sosem kell bírságot fizetned).
  7. Tudom, hogy többen is vannak, akik oktatást folytatnak az AETR témakörében. Vannak más szemináriumok, kurzusok, konferenciák is. Talán néhányon TE is részt vettél már. Ezek azonban többnyire száraz jogszabály ismertetések voltak. Mi ezzel szemben INTERAKTÍV oktatást tartunk, és KIZÁRÓLAG azzal foglalkozunk, hogy bemutassuk, HOGYAN lehet elkerülni és kivédeni a lehetséges büntetések 95%-át.
  8. Egyedül nehezen boldogulhatsz, bárhogy szeretnéd, és lehet, hogy nagyon kevés segítséget kapsz mástól. Sőt, az is lehet, hogy a "jó tanács", amit az ellenőr vagy a kolléga ad, valójában nagyon is rossz vagy használhatatlan! Ezért ez az éves felkészítő kurzus egy olyan lehetőség, ahol bőséges segítség áll a rendelkezésedre és nem kapsz félrevezető információkat.
  9. Ezen a kurzuson annyit kérdezhetsz, amennyit csak akarsz. Tudom, hogy ezt MÁSOK is ígérték már, de mi tényleg be is tartjuk ezt (bizonyíték az eddigi hasonló műhelyek). Sőt, mások kérdéseit is meghallgathatod és azokból is tanulhatsz. Emiatt sokszor olyan kérdésekre is választ kaphatsz, ami esetleg eszedbe sem jutott, hogy megkérdezd. Tripla haszon!
  10. Mindegy, hogy egyéni vállalkozó vagy, vagy épp 50 járművet számláló fuvarozó vállalkozást működtetsz, a felkészítő kurzuson olyan konkrét eszközöket kapsz a kezedbe, amit magadtól szinte lehetetlen lenne összeszedni. Gyakorlatból tudjuk ezt. Tehát, lényegében abba invesztálsz bele egy minimális költséget, hogy más idejét és munkáját megvásárold. Ennek az a gyakorlati haszna, hogy ezzel jelentősen lecsökkented a saját idődet, amit az információk beszerzésére költenél. Ez pedig jóval többe kerülne, mint az a pénz, amit a kurzusra költesz.

  Ezért regisztrálj MOST, mert csak akkor van értelme távol maradnod, ha a fentiek hidegen hagynak!

   

   


   

   

  Részvételi díj

  A részvételi díj a kisebbik csomag (sofőroktatás) megvásárlása esetén mindössze 7.900,- Ft + Áfa fejenként, mely tartalmazza a vizsgadíjat is.

  A részvételi díj a TELJES csomag (egész napos szeminárium) megvásárlása esetén is csak 8.900,- Ft + Áfa fejenként, mely tartalmazza a vizsgadíjat is!

   

  Fizetési mód

  A fizetés előre történő átutalással OTP bankszámlára, vagy előre történő készpénzes fizetéssel szintén OTP-belehetséges, a résztvevő személyek függvényében, számla ellenében. Erről a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben kapsz részletes tájékoztatást. A teljes részvételi díjnak meg kell érkeznie a szolgáltatás megkezdéséig.

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Kiszel Gábor, Bro-Ker-Bet Kft., Újhartyán

   

   


   


   

  Egy fantasztikus akció, csak a felkészítőn való részvétellel együtt!

  AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv

  Csak és kizárólag azok számára, akik részt vesznek a kurzuson egy EGYEDI akció részesei lehetnek: a részvételi díj mellé mind az AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyvet, mint pedig a nemrégiben megjelent Húsba vágó kérdések könyvet naaagy kedvezménnyel vásárolhatja meg. E tekintetben lényegtelen, hogy csak a rövidebb vagy a teljes kurzusra jössz!

  A félreértések elkerülése végett: 1 fizetett részvétel = 1 akció.

   

  Kedvezmény, ha már rendelkezel a könyvvel!

   


   

  Jelentkezési űrlap 2013 egyetlen AETR felkészítőjére, különleges akcióval!  Ügyintéző adatai:
  Neve:
  E-mail címe:
  Telefonszáma:

  Postázási cím (ahová a számlát postázzuk):
  Postázási név:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:

   

  Számlázási cím (számla, amit leadsz a könyvelőnek)
  Ha ugyanaz, mint a postázási cím, kattints ide!:
  Vevő neve:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca/házszám:
  AETR felkészítő kurzus különleges akcióval!
  AETR szeminárium
   
  AETR és munkaügy a gyakorlatban fuvarozóknak könyv
   
  Húsba vágó, kényes kérdések és válaszok könyv  Fizetés módja:
  Ha tudod, add meg a neveket, akik a kurzuson részt vesznek:
  Honnan vagy kitől értesültél a kurzusról?
  Egyéb megjegyzés:

   

  Feliratkozom
  KéremVálasztott szolgáltatásNettó árÁfaMennyiségBruttó ár
   
  7.900 Ft27%
  0
   Ft
  Ez a január 19-én, szombaton Budapesten tartandó, az AETR-re felkészítő kurzus "sofőröknek". A teljes kurzus mintegy 75%-át teszi ki. Kb. 4-5 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 2 szünet. Kezdés: reggel 8:30. Magában foglalja a "Képzett sofőr AETR-kártya" díját is. Ha nem szeretnél a teljes, vállalkozást is érintő felkészítőre jönni, ami a munkaügyet is és a vállalkozás kötelességeit a sofőrökre vonatkozóan az AETR témakörében is magában foglalja, csak a sofőrökre vonatkozó rész érdekel a vizsgával együtt, akkor EZT PIPÁLD BE!
   
  8.900 Ft27%
  0
   Ft
  Ez a január 19-én, szombaton Budapesten tartandó, az AETR-re felkészítő teljes kurzus, ami a vállalkozást is érintő nagyon fontos dolgokat is részletezi, kiváltképp a telephelyi megfelelést, a sofőrök ellenőrzését és szankcionálását és az utazó munkavállalókra vonatkozó előírásokat, elsősorban - de nem kizárólag - vállalkozások részére. Kb. 6-7 órás (a kérdések mennyiségétől függ az időtartam) + a vizsgaidő, ami 30-40 perc. Közben 3 szünet. Kezdés: reggel 8:30. Magában foglalja a "Képzett sofőr AETR-kártya" díját is. Ha a teljes kurzuson szeretnél részt venni, ami a sofőrökre vonatkozó AETR rész mellett a vállalkozást érintő kérdéseket is részletesen átveszi - úgymint munkaügy és a vállalkozás kötelességei a sofőrökkel szemben (szankciók, ellenőrzések, dokumentációk, jegyzőkönyvek), munkaügyi elszámolások, jelenléti ívek, munkaidők, stb. -, akkor EZT PIPÁLD BE!
   
  8.500 Ft helyett
  6.800 Ft
  5% db
  0
   Ft
  Különleges AKCIÓ!!! Csak a kurzussal együtt egyedülálló kedvezmény. Sehogy máshogy nem juthatsz hozzá kedvezményesen az AETR könyvhöz, csak ha a felkészítő kurzusra is regisztrálsz, ezért javasoljuk, hogy szerezz be egy példányt belőle! Ha mégsem kéred, akkor VEDD KI A PIPÁT BELŐLE!
   
  5.500 Ft helyett
  4.000 Ft
  5% db
  0
   Ft
  Különleges AKCIÓ!!! Csak a kurzussal együtt egyedülálló kedvezmény. Sehogy máshogy nem juthatsz hozzá kedvezményesen a Húsba vágó kérdések könyvhöz, csak ha a felkészítő kurzusra is regisztrálsz, ezért javasoljuk, hogy szerezz be egy példányt belőle! Ha mégsem kéred, akkor VEDD KI A PIPÁT BELŐLE!

   

   
   Összesen:
  0
   Ft

   

  Megrendelés elküldése (Kattints az alábbi gombra!)

  • Figyelem! Jelen űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled az AETR éves felkészítő kurzust és vizsgát a fenti feltételekkel és akcióval, az általad leadott rendelés értékében (résztvevők száma). A megrendelés gomb lenyomásával fizetési kötelezettség terhel! Ha elküldted a megrendelőt, a proforma számla rövidesen kiállításra kerül, 8 napos átutalási vagy készpénz fizetési határidővel.

  • Amennyiben könyve(ke)t is rendelsz az oktatás mellé, úgy azokat a helyszínen kapod meg!

  • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.) Megrendelésedet 8 napon belül visszamondhatod, kivéve az utolsó héten. Amennyiben addig nem történt meg a kifizetés, úgy ezt következmények nélkül megteheted.

  • Azonban kérjük, hogy NE rendeld meg a részvételedet, ha nem áll szándékodban eljönni!

  • Megrendeléseddel elfogadod, hogy amennyiben a megrendelést követő 8 nap után visszamondod megrendelésedet, abban az esetben 2.600,- ft + áfa adminisztrációs költséget vagyunk jogosultak számlázni neked, melynek kifizetésére vonatkozólag - visszamondás esetén - ezen megrendelés alapján kötelezettség terhel.

  • 8 nap után, amennyiben addig már kifizetted a megrendelést, nem áll módunkban visszafizetni azt, mivel a teremfoglalást ki kell fizetnünk. Azonban a befizetett összeget felhasználhatod más szolgáltatásra.

   

   

   

   


   

   

   

  Get the Flash Player to see this content.

  Császár Mihály, EV, Budapest

   

  Üdvözlettel:

  AETR szakértő