Kosár

Őrült akció – május 3 éjfélig érvényes!!! – Rendelési űrlap

 

[inline]

Új AETR könyv 10.0, nyomtatott formában –
40% “koronavírus-kedvezmény” 2020. május 3-ig!
Ár: 5,160 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)

AETR emberi nyelven fuvarozóknak és szállítóknak, 40% “koronavírus-kedvezmény”! (10.0-ás verzió.)

Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! A könyv 2018. szeptember 20-án jött ki a nyomdából! Szerezd be MOST!
AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ EU-s jogszabállyal és ÚJ MUNKAÜGYI JOGSZABÁLY értelmezéssel, 380 oldal) CSAK MOST 40%-os “koronavírus-kedvezménnyel” 8,600 Ft helyett csak nettó 5,160 Ft!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell –
40% “koronavírus-kedvezmény” 2020. május 3-ig!
Ár: 3,540 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell


Nettó ár
 3 540 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban “KORONAVÍRUS” AKCIÓBAN 40%-os kedvezménnyel 5,900 Ft helyett csak 3,540 Ft

 

AETR konferencia könyv 2016. január 16.-
40% “koronavírus-akció” 2020. május 3-ig!
Ár: 2,940 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.

AETR konferencia könyv 2016. január 16. 40% kedvezménnyel.


Nettó ár
 2 940 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!

Figyelem! Ez a könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? – Gyakorlatias kézikönyv!
40% kedvezménnyel 2020. május 3-ig!
Ár: 2,370 Ft
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?

Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!


Nettó ár
 2 370 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 2,370 Ft / db.

 

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 6.0-ás kiadás
Teljes
neve:
E-mail
címe:
Telefonszáma:

 


Postázási adatok (ide postázzuk a számlát):

Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél az akcióról? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés rendeléssel, könyvvel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy
levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 59. IX/27., Adószám: 67000540-1-41

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén) vagy banki átutalásos. Ez utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj a fizetési mód választásánal feltüntetett értékű.

Miután az “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra kattintottál…

  1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
  2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Utánvételes rendelés esetén egyenlőre nincs dolgod, a teljes utánvétel összegét majd a futárnak kell fizetned. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel.

 

KÉREM A RENDELT ANYAGOKAT MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a választott akciós kiadványokat.” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 


[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script]
counting(836);
counting(722);
counting(248);
counting(276);
oreloadCaptcha();
[/script]
[/inline]