Kosár

2019. január 12. AETR és munkaügyi konferencia DVD-k
Leírás és RENDELÉSI ŰRLAP!

 

AETR konferencia 2019 január 12. – DVD-k

AETR konferencia 2019. január 12. – Munkaügyi problémák és megoldások.

AETR konferencia 2019. január 12. – Munkaügyi problémák és megoldások.

 

Hol volt?

Gastland M0 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont
M0-ás autóút 19-es km (Szigetszentmiklós)
(térkép itt)

Mikor volt?

2019. január 12. (szombat)
9:00 – kb. 17:00

 

Kinek szólt ez?

Minden járművezetőnek, továbbá azoknak, akik a járművezetőkért felelnek (pl. a cég szakmai irányítói), azok oktatásáért felelősek, a járművezetők “működtetése”, munkájuk megszervezése, satöbbi a dolguk, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt miképp teszik meg, stb.

A fuvarozó, szállító vállalkozások munkaügyes kollégáinak és a tachográfok kiértékeléséért, elszámolásáért felelős személyek számára is (mivel nagyon részletesen beszéltünk a speciális munkaügyi szabályokról).

Továbbá, egyéni vállalkozások és családi vállalkozások számára is (ahol ezek a dolgok egyértelműen RÁD hárulnak, ha te vagy a vezető és/vagy a tulajdonos).

 

Miről volt szó a konferencián?

(Nézd meg, miről volt szó a konferencián! Kattints ide! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

 

Kiemelt témák, amit MOST DVD-n is kiadunk!

A teljes konferencia anyagát megvásárolhatod MOST, mellé az
akciós könyveket! A főbb témakörök röviden a következők:

A 4 előadó egyben

2019 AETR és munkaügyi konferencia teljes előadása 2 DVD-n!

 1. Kuzma Ferenc előadása: az Utazó munkavállalók munkaideje. Mintegy másfél órás előadás, TELJES EGÉSZÉBEN, lépésről lépésre végigvéve az utazó munkavállalókra (fuvarozó és szállító vállalkozások) vonatkozó speciális munkaügyi szabályokat, beleértve a túlórák, éjszakai pótlékok, műszakpótlékok, munkaidőkeretek, és egyéb speciális, de fontos pontokat.
 2. Dankó László, korábbi KF-ellenőr: „Ami a paragrafus mögött van”. „Jogsértés esetén feladatom volt annak súlyának elbírálása és a hozzá tartozó szankció kiszabása.” – Dankó László. Saját tapasztalatok a vezetési idők, napi pihenőidők és a kompra szállás szabályaival kapcsolatban. A gyakorlatban előforduló EXTRÉM esetek boncolgatása, valamint egyéb, gyakorlati tanácsok, a közönség által feltett kérdések megválaszolása.
 3. Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám fuvarozási szakértői munkajogászok, ügyvédek előadása: „Egy 1000 eurós kávé napindítónak jöhet?”. „Riadó! Ez kabotázs!” – avagy, amit időszerűen a külföldi fuvarozási „szigetüzemről” tudni kell. „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” – a gépjármű vezetőfülkéjében eltöltött pihenőidő anomáliái. „Ne is lássam, maga kis hamis!” – egy rendőri intézkedéssel indult vezetési idős jogvita margójára. „Megyünk valahova?” – a Mobilitási Csomag tündöklése és… „Az a minimum!” – a nyugat-európai sofőrbérezési előírások leszűrhető tapasztalatai.
 4. Kuzma Ferenc második előadása: AETR alapok és hallgatói kérdések. A már eddig is jól megszokott AETR alapok boncolgatása, ismertetése, elemzése, egy kicsit más szemszögből vizsgálva, tucatnyi előre feltett kérdés alapos kitárgyalása.

 

Figyelem! Ezek az előadások nagy fontossággal bírnak számodra, ezért MINDENKÉPPEN szerezz be belőle 1 példányt magadnak!!! Kizárólag NÁLUNK vagy webshopunkban rendelhető meg!

 

A DVD-k mellé 40%-os kedvezménnyel megszerezheted az AETR könyv legújabb, immáron 10-ik kiadását és a 3, jelenleg kapható egyéb szakmai könyvet is.

 

Kedvezmények

A lenti rendelési, kedvezményes árak csak akkor érvényesek, ha a 2019-es konferencia DVD-t megvásárolod! A kedvezmény akkor is igénybe vehető bármelyik kiadványra, ha CSAK az utazó munkavállalók munkaidejről szóló DVD-t vásárolod meg.

 

 


2019. AETR konferencia előadások DVD-n – Rendelési űrlap

 

[inline]

2019. konferencia – az utazó munkavállalók munkaideje DVD –
Speciális munkaügyi szabályok fuvarozóknak, szállítóknak!
Ár: 3.990 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)


2019. konferencia munkaügyi DVD – Kuzma Ferenc: az utazó munkavállalók munkaideje!

Egy kiemelten fontos előadás 1 DVD-n! (Kattints a képre!)


Nettó ár
 3 990 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Kuzma Ferenc előadása

Kuzma Ferenc előadása

 • Munkaügyi alapok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. Mi számít munkaidőnek, és mi NEM? Mi az a rendelkezésre állási idő, munkaközi szünet és napközbeni pihenő? Hogyan értelmezzük a munkaidőt és a munkaidőkeretet, hogyan kell ezt alkalmazni?
 • Munkaügyi szabályok mélyebben: a túlóra értelmezése a munkaidőkeret végén, éjszakai időszak, éjszakai pótlék vs. műszakpótlék – mikor melyiket és MIÉRT alkalmazzuk? Mennyi a napi és a heti MAXIMÁLIS munkaidő, és mennyi a heti átlagos munkaidő a munkaidőkeret viszonylatában? Mennyi lehet a túlóra? Mitől lesz HELYES vagy épp TELJESSÉGGEL HELYTELEN egy jelenléti ív?
 • Példák: hogyan kell alkalmazni a munkaügyi szabályokat a valóságban? Mikor kell éjszakai pótlékot és mikor műszakpótlékot fizetni? Miért “üti ki egymást” a két fogalom? Fontos pontok, buktatók, minden, amire mindenképpen figyelni kell. Egy 8 milliós munkaügyi bírság története.
 • Megvalósítás a gyakorlatban: Hogyan kell MINIMUM kinéznie egy Munkaügyi listának, ívnek, mik a MINIMUM feltüntetendő információk? Hogyan készítsd el 100%-ban jogszabályhűen és egyszerűen a jelenléti összesítőket? Hogyan exportálhatod ezeket a meglévő bérprogramodhoz? Hogyan spórolj akár több száz óra munkát magadnak? Összeköttetés Webeye-jal és az XL-Bér nevű speciális bérprogrammal.

Figyelem! Ez az előadás nagy fontossággal bír számodra, ezért MINDENKÉPPEN szerezz be belőle 1 példányt magadnak!!!
2019. konferencia munkaügyi DVD – Kuzma Ferenc: az utazó munkavállalók munkaideje! Kiemelt fontosságú előadás nettó 3,990 Ft (+ szállítási díj)!

 

2019. konferencia – a teljes előadás 2 DVD-n –
Munkaügyi- és AETR szabályok, Kuzma Ferenc, Dankó László,
Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám előadásai!
Ár: 7.990 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)

2019. konferencia DVD – Kuzma Ferenc, Dankó László, Dr. Göndös Gábor, Dr. Tokár Ádám előadásai!

Kiemelten fontos előadások 2 DVD-n! (Kattints a képre!)


Nettó ár
 7 990 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Az utolsó alkalom Dankó László fellépésével

Az utolsó alkalom Dankó László fellépésével

 • Munkaügyi alapok, szabályok, példák, gyakorlati megvalósítsok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. A teljes 1-es DVD anyaga (leírást lásd az 1-es DVD-nél).
 • AETR alapok: vezetési idők, napi/heti pihenőidők, szünetek (mikor kell, mikor nem), egy nap mennyit vezethetsz, többfős személyzet, kompszabály, a 28 nap teljes elszámolása (40.320 perc) kinek a feladata, alkalmi munkavállalók, stb.
 • AETR mélyebben: egyéb, kevésbé ismert szabályok, nem gyakori esetek, tanulmányok – amikkel TALÁLKOZHATSZ a közúton és a telephelyen is.
 • Buszosokra (nemzetközi, belföldi és egyéb járatok) vonatkozó szabályok: a 12 napos szabály, mentesség(?), éjszakai vezetések, 3 fős személyzet esete, stb.
  Dr. Göndös Gábor ügyvéd

  Dr. Göndös Gábor ügyvéd

 • Árufuvarozó és saját számlás szállítókra vonatkozó szabályok: belföldi és nemzetközi járatok, “nem kereskedelmi áruszállítók”, tachográf használati szabályok, lehetséges mentességek.
 • Tachográf alapok: korongos és kártyás menetírók, kártya visszaírások, a 28 nap VEGYES igazolása, keveredések, adatütközések, OUT üzemmód, kártya nélküli vezetések esete, stb. Sok hasznos ismeret a témakörben.
 • Kérdések, válaszok, menet közbeni problémák felvetése és megbeszélése: bevett szokás, hogy a konferencián sok egyénileg tapasztalt olyan problémát és nehézséget is átbeszélünk, amikre máshol NEM kapnál választ. Te is kérdezhetsz, és hallhatod mások kérdéseit is, és az azokra adott válaszokat.
 • Dankó László: „Ami a paragrafus mögött van”
  Dr. Tokár Ádám ügyvéd

  Dr. Tokár Ádám ügyvéd


  Saját tapasztalatok a vezetési idők, napi pihenőidők és a kompra szállás szabályaival kapcsolatban. A gyakorlatban előforduló EXTRÉM esetek boncolgatása. Egyéb, gyakorlati tanácsok, a közönség által feltett kérdések megválaszolása. „Hazánk AETR egyezményhez való csatlakozásától – 2001. év – a Nemzeti Közlekedési Hatóság jogelődjénél, a Közlekedési Felügyelet (Heves megye) alkalmazásában végeztem a szociális jogszabályok betartásának ellenőrzését, illetve az ellenőrzések koordinálását úgy közúti, mint telephelyi ellenőrzések tekintetében. Jogsértés esetén feladatom volt annak súlyának elbírálása és a hozzá tartozó szankció kiszabása.” – Dankó László
 • Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám ügyvédek, munkajogászok előadásai: „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” „Riadó! Ez kabotázs!” – avagy, amit időszerűen a külföldi fuvarozási
  Kuzma Ferenc előadása

  Kuzma Ferenc előadása

  „szigetüzemről” tudni kell. „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” – a gépjármű vezetőfülkéjében eltöltött pihenőidő anomáliái. „Ne is lássam, maga kis hamis!” – egy rendőri intézkedéssel indult vezetési idős jogvita margójára. „Megyünk valahova?” – a Mobilitási Csomag tündöklése és… „Az a minimum!” – a nyugat-európai sofőrbérezési előírások leszűrhető tapasztalatai.

Figyelem! Ez az előadás nagy fontossággal bír számodra, ezért MINDENKÉPPEN szerezz be belőle 1 példányt magadnak!!!
2019. konferencia – a teljes előadás 2 DVD-n – Kuzma Ferenc: az utazó munkavállalók munkaideje, valamint AETR alapok és kérdések, továbbá Dankó László, volt KF ellenőr, és Dr. Göndös Gábor, Dr. Tokár Ádám ügyvédek előadásai! Kiemelt fontosságú előadások nettó 7,990 Ft (+ szállítási díj)!

 

Módodban áll a DVD mellé 40%-OS KEDVEZMÉNNYEL könyveket is vásárolni.

FIGYELEM! A könyvekre vonatkozó itt látható kedvezmény csak a konferencia DVD megrendelésével EGYÜTT érvényes, önmagában NEM! A kedvezmény akkor is érvényes, ha csak a munkaügyi DVD-t vásárolod meg.

 

 

Új AETR könyv 10.0, nyomtatott formában –
40% kedvezménnyel, a konferencia DVD díján FELÜL!
Ár: 5,160 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!)
Nettó ár
 5 160 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

Figyelem! Az új könyv 2018. szeptemberében jött ki a nyomdából, a kéziratot augusztus végén zártuk! Szerezd be MOST!

AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, ÚJ MUNKAÜGYI SZABÁLYOKKAL, a belföldi napidíjakkal, kiküldetési órabérekkel, 380 oldal) a konferencia DVD díján FELÜL, 40%-os kedvezménnyel 8,500 Ft helyett csak 5,160 Ft (+ szállítási díj)!

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell-
40% kedvezménnyel a konferencia DVD díján FELÜL!
Ár: 3,420 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell
Nettó ár
 3 420 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

 • A tachográffal kapcsolatos alapvető meghatározások
 • A 165/2014/EU rendelet alapvető meghatározásai a tachográffal kapcsolatban – ezek értelmezése
 • Alapvető ismeretek az analóg (korongos) tachográfról és annak kezeléséről
 • Analóg (korongos) tachográf alapvető ismerete és kezelése
 • Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról járművezetők részére
 • Alapvető ismeretek a járművezetői kártyáról
 • Piktogramok, országkódok, tevékenységek szimbólumai és tachográf kijelzői üzenetek
 • Alapvető ismeretek a digitális tachográffal kapcsolatban
 • OUT üzemmódok kezelés
 • Több napi tevékenység (munka vagy pihenő) visszaírása – a Tevékenységigazoló lap helyettesítése
 • A digitális tachográf kezelése, karbantartása
 • Veszélyes áruk kezelése a digitális tachográfon
 • Alapvető ismeretek a digitális (kártyás) tachográfról a vállalkozások részére
 • Alapvető információk a vállalati (üzembentartói) kártyáról
 • Letöltések: járműegység és járművezetői kártyák
 • Több, mint 200 oldal, telis-tele ábrákkal, magyarázatokkal!

Figyelem! A könyv 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015 szeptember 11-én zártuk! Szerezd be MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv, 210 oldal fuvarozók, szállítmányozók, közúti szállítók és járművezetők részére a konferencia DVD mellé 40%-os kedvezménnyel 5,700 Ft helyett CSAK 3,420 + (szállítási díj)!

 

AETR konferencia könyv 2016. január 16.-
40% kedvezménnyel a konferencia DVD díján FELÜL!
Ár: 2,940 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16.
Nettó ár
 2 940 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

 1. 2016. januárjában a Gastland Hotelben, Szigetszentmiklóson tartottuk az addigi legnagyobb konferenciánkat, több, mint 150 résztvevővel.
 2. A konferenciáról aztán TELJES EGÉSZÉBEN egy átiratot készítettünk, amibe MINDEN EGYES SZÓT leírtunk, ami ott elhangzott, betű szerint. Minden kérdést, minden választ, minden hozzászólást. Ezt adtuk ki nyomtatott könyv formátumban, ami 2016. március 31-én jött ki a nyomdából.
 3. A konferencián egész más nézőpontból mutattuk be a szabályokat, mint az AETR könyvben, igazítva az egyéni, jelenlegi, mindennapi problémákhoz. Sok-sok további, egyedi példát olvashatsz, a konferencián vetített diaképek TELJES anyagával együtt. Mindezt 220 oldalon.
 4. Mitől más ez, mint az AETR könyv?
 5. Attól, hogy egy konferencia mindig sokkal SZEMÉLYESEBB, közvetlenebb, és sokkal inkább képes a napi, aktuális kérdéseket megválaszolni. Továbbá, számtalan olyan kérdés hangzik el, amit CSAK ott, CSAK akkor tudunk megválaszolni, átbeszélni, amit az AETR könyvben nem írtunk le. És, MINDENKI hozzászólhat a témához, és elmondja a SAJÁT tapasztalatát is, hogy ő hogyan járt el, vagy hogyan kezelt egy adott helyzetet – ami MÁSOK számára nagyon hasznos. Ezeket találod a könyvben.
 6. Tehát, az AETR könyv az ALAPOK ALAPJA, ez az első könyv, ami nélkül NEM lehet működni. A konferencia pedig sokkal inkább a napi problémák, nehézségek, kérdések megválaszolásával foglalkozott, és természetesen más oldalról is megvilágítja a témakört, ami még érthetőbbé teszi az anyagot. EZ volt az oka annak, hogy kiadtuk könyv formájában.
 7. A konferencián rengeteg kérdést válaszoltunk meg, amit részben előre feltettek a résztvevők, részben pedig ott hangzottak el.

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!

Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? – Gyakorlatias kézikönyv!
40% kedvezménnyel a konferencia DVD díján FELÜL!
Ár: 2,370 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban?

Hogy van ez a valóságban? – Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!

Nettó ár
 2 370 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár

0

 • Sok olyan kérdést kaptunk az idők folyamán, amiket bizony csak nagy tapasztalatunknak köszönhetően tudtunk megválaszolni – mert a jogszabályokból nagyon nehéz lett volna kihámozni, értelmezni, vagy egyszerűen csak sehogy máshogy nem tudtuk kezelni a helyzetet, mint úgy, hogy a valós életből vett tapasztalatokat osztottuk meg a kérdezővel. Ez a kiadvány ezekre a kérdésekre fókuszál elsősorban. Olyan kérdések megválaszolására, amiket máshol még nem tettünk meg, vagy nem ilyen formán. Teljesen gyakorlatias módon, az életből vett szituációkat elemezve.
 • Fontosnak tartottam a „tachográf-rendelet” legfontosabb pontjainak elemzését, értelmezését is, mert korábban ezeket sem tettük meg ezen jogszabály részletekkel – így, a „tachográfos könyvvel” együtt már ez is teljes mértékben értelmezésre került.
 • Ebben a kiadványban elsősorban azzal foglalkozunk, hogy válaszokat, megoldásokat adjunk általatok feltett kérdésekre, amiket kollégáinkkal az évek során a gyakorlatból merítettünk.
 • Olyan kérdésekkel kapcsolatban adtunk gyakorlatias, azonnal felhasználható tanácsokat, mint amiket az alábbi fejezetcímek sejtetni engednek (csak pár cím a teljes kötetből):
  • Hogyan lett 100 ezerből 600 ezer a bírság, avagy amikor NEM kellene kifogással élned!
  • Azt hitték, rendben van a pihenőidő, de tévedtek!
  • A legfőbb mumus: még mindig a 28 nap…
  • Tachográf hiba. Te tudod, hogyan kezelnéd? Íme!
  • Vajon jól vette ki így a heti pihenőidőket?
  • Figyelem! Változott a szünet 2 részletben kivehető időtartama!
  • Kell-e tartanunk 45 perces szünetet 4,5 órányi tényleges vezetést követően?
  • Lényeges különbség van az „561-es” szerinti szünet és a munkaközi szünet között! Nem árt tisztában lenned ezzel.
  • Döntött az EU Bírósága: az utazási idő is a MUNKAIDŐ része! Hogyan értelmezzük az éjszakai munkavégzést?
  • Mennyit vezethetsz 28 naptári nap alatt?
  • Mi a különbség a „napi vezetési idő” és aközött, hogy „egy nap mennyit vezethetsz”?
 • Esettanulmányok, rövid, megtörtént esetek, helyzetek – amikből te is nagyon sokat profitálhatsz, ha elolvasod őket. Szóval, irány a könyv!

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!

Hogy van ez a valóságban? – A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 2,370 Ft / db (+ szállítási díj).

 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai:

Teljes
neve:
E-mail
címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide postázzuk a számlát): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Személyes átvétel és fizetés is megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes fizetés és átvétel Budapesten, az irodában lehetséges!

Honnan értesültél a DVD-ről? 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés a DVD-vel, szállítással vagy mással kapcsolatban: 

 

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a rendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy
levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi utón behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen! Kérem a DVD-t (és az egyéb rendelt anyagokat).” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV.-vel kötöd, Székhely: 1041 Budapest, Istvántelki út 58 IX/27., Adószám: 67000540-1-41, Nyilvántartási szám: 42177086

 

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), utánvétel (a futárnak fizetsz) vagy banki átutalásos. E két utóbbi esetben csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj. A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet:

 • Nettó 1.190,- Ft + 0% áfa (banki átutalás esetén), illetve 1.390 Ft + 0% áfa (utánvétel esetén). A csomagot az MPL Futárszolgálat viszi ki.

 

Miután az “Igen! Kérem a DVD-t (és az egyéb rendelt anyagokat).” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. A Számlát online fizetési rendszerel, a Billingó számlázóval állítjuk ki és küldjük el. Készpénzes megrendelés esetén előbb egy Díjbekérőt küldünk (mivel a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki). Ezt kell 8 napon belül kifizetned, majd ezt követően állítjuk ki a készpénzes Számlát, mely további teljesítést már nem igényel. Utánvétel esetén a teljes összeget a futárnak fizeted majd (a megrendelt csomagot 2 munkanapon belül postára adjuk).

 

KÉREM A DVD-T (ÉS A RENDELT ANYAGOKAT) MOST!

Kattints az alábbi “Igen! Kérem a DVD-t (és az egyéb rendelt anyagokat).” gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot (“Gratulálunk”), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.

 

 


[script type=”text/javascript”src=”https://aetr.hu/js/kuzmahlm_order.js”][/script]
[script]
counting(940);
counting(941);
counting(250);
counting(730);
counting(248);
counting(276);
oreloadCaptcha();
[/script]
[/inline]

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .