AETR könyv megrendelési űrlap

 

AETR anyagok - rendelési űrlapFONTOS!!! Ha bármikor elakadsz a rendelés során, vagy valamit nem értesz, esetleg nehézségbe ütközik az űrlap kitöltése, vagy további kérdéseid vannak, akkor hívd a (06) 70/391-2885-ös telefonszámot és eligazítunk!

 

NYOMTATOTT KÖNYVEK. A "minimum kötelező" anyagok minden fuvarozó és szállító vállalkozás és sofőr számára.AETR könyv 10.0, nyomtatott formában -
20% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 6,880 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR könyv 10.0-ás verzió a saját számlás szállítókra vonatkozó változással és a belföldi napidíjakkal! Nettó ár
 6 880 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Nézd meg, miről szól a könyv! Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a könyvismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Figyelem! Az új könyv 2018. szeptember 13-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2018. szeptember 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
AETR könyv 10.0, a LEGÚJABB KIADÁS nyomtatva (teljes, kibővített, aktualizált verzió, az ÚJ szabályokkal, 400 oldal) ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 20%-os kedvezménnyel 8,600 Ft helyett csak 6,880 Ft (+0% áfa)!

 

Több AETR könyv egyidejű rendelése -
30% kedvezmény könyvenként!
Ár: 6,020 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Több AETR könyv együtt Nettó ár
 6 020 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Miért vegyél több könyvet egyszerre? Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a rövid könyismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!
AETR könyv mennyiségi kedvezménnyel (minimum 2 db) vagy további példányok a könyvből, ha korábban már rendeltél, nettó 8,600 Ft helyett csak 6,020 Ft / db (+0% áfa).

 

Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell -
10% ONLINE rendelési kedvezmény!
Ár: 5,400 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell Nettó ár
 5 400 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Nézd meg, miről szól a könyv! Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a rövid könyvismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Figyelem! Az új könyv 2015. 2015. szeptember 24-én jött ki a nyomdából, a kéziratot 2015. augusztus 23-án zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!
Amit a tachográfról FELTÉTLENÜL tudni kell könyv nyomtatott formátumban ONLINE RENDELÉSI AKCIÓBAN 10%-os kedvezménnyel 5,990 Ft helyett csak nettó 5,400 Ft (+0% áfa)!

 

AETR konferencia 2016. január 16. -
egy egyedülálló kiadvány könyv formában!
Ár: 4,900 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) AETR konferencia 2016. január 16. Nettó ár
 4 900 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Nézd meg, miről szól a könyv! Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a rövid könyvismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben ebből is!
Figyelem! Az új könyv 2016. március 30-án jött ki a nyomdából, a kéziratot 2016. március 4-én zártuk! Szerezd be a SAJÁT példányodat MOST!

 

Hogy van ez a valóságban? -
Egy gyakorlatias kézikönyv mindenkinek!
Ár: 3,950 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Hogy van ez a valóságban? Nettó ár
 3 950 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Nézd meg, miről szól a könyv! Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a rövid könyvismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Legyen minden sofőrödnek, kollégádnak, ismerősödnek is egy saját példánya a járműben!
Hogy van ez a valóságban? - A valós életből vett eseteken keresztüli, gyakorlatias, azonnal használható szabálymagyarázat és értelmezés könyv. A könyv 2017. augusztus 21-én jött ki a nyomdából, ára mindössze csak nettó 3,950 Ft / db (+ 0% áfa).

 

KÖNYVCSOMAG: a 4 könyv együtt rendelve -
30% ONLINE együttes rendelési kedvezmény!
Ár: 16,345 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Négy könyv együtt 30%-os kedvezménnyel Nettó ár
 16 345 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0

Nézd meg, miről szól a kedvezmény! Kattints ide vagy a „Rövid ismertető” feliratra a rövid könyvismertetőért! NEM záródik be az oldal, ne izgulj, új ablakban nyílik meg a leírás!)

Használd ki a 30%-os ONLINE CSOMAG kedvezményt az együttes vásárlásra! Szerezd be a SAJÁT példányaidat MOST!
Nyomtatott formátumban a négy könyv együtt ONLINE EGYÜTTRENDELÉSI AKCIÓBAN 30%-os kedvezménnyel 23,350 Ft helyett csak nettó 16,345 Ft (+0% áfa)!

 

 

2019-es konferencia DVD-k és AETR teszt CD - mérd fel tudásodat!2019. konferencia - az utazó munkavállalók munkaideje DVD -
Speciális munkaügyi szabályok fuvarozóknak, szállítóknak!
Ár: 3.990 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Nettó ár
 3 990 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Kuzma Ferenc előadása

Kuzma Ferenc előadása

 • Munkaügyi alapok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. Mi számít munkaidőnek, és mi NEM? Mi az a rendelkezésre állási idő, munkaközi szünet és napközbeni pihenő? Hogyan értelmezzük a munkaidőt és a munkaidőkeretet, hogyan kell ezt alkalmazni?
 • Munkaügyi szabályok mélyebben: a túlóra értelmezése a munkaidőkeret végén, éjszakai időszak, éjszakai pótlék vs. műszakpótlék – mikor melyiket és MIÉRT alkalmazzuk? Mennyi a napi és a heti MAXIMÁLIS munkaidő, és mennyi a heti átlagos munkaidő a munkaidőkeret viszonylatában? Mennyi lehet a túlóra? Mitől lesz HELYES vagy épp TELJESSÉGGEL HELYTELEN egy jelenléti ív?
 • Példák: hogyan kell alkalmazni a munkaügyi szabályokat a valóságban? Mikor kell éjszakai pótlékot és mikor műszakpótlékot fizetni? Miért "üti ki egymást" a két fogalom? Fontos pontok, buktatók, minden, amire mindenképpen figyelni kell. Egy 8 milliós munkaügyi bírság története.
 • Megvalósítás a gyakorlatban: Hogyan kell MINIMUM kinéznie egy Munkaügyi listának, ívnek, mik a MINIMUM feltüntetendő információk? Hogyan készítsd el 100%-ban jogszabályhűen és egyszerűen a jelenléti összesítőket? Hogyan exportálhatod ezeket a meglévő bérprogramodhoz? Hogyan spórolj akár több száz óra munkát magadnak? Összeköttetés Webeye-jal és az XL-Bér nevű speciális bérprogrammal.
Figyelem! Ez az előadás nagy fontossággal bír számodra, ezért MINDENKÉPPEN szerezz be belőle 1 példányt magadnak!!!
2019. konferencia munkaügyi DVD - Kuzma Ferenc: az utazó munkavállalók munkaideje! Kiemelt fontosságú előadás nettó 3,990 Ft (+ szállítási díj)!

 

2019. konferencia - a teljes előadás 2 DVD-n -
Munkaügyi- és AETR szabályok, Kuzma Ferenc, Dankó László,
Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám előadásai!
Ár: 7.990 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Nettó ár
 7 990 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
Az utolsó alkalom Dankó László fellépésével

Az utolsó alkalom Dankó László fellépésével

 • Munkaügyi alapok, szabályok, példák, gyakorlati megvalósítsok: az 1988-as évi I. Tv. Utazó munkavállalók munkaideje. A teljes 1-es DVD anyaga (leírást lásd az 1-es DVD-nél).
 • AETR alapok: vezetési idők, napi/heti pihenőidők, szünetek (mikor kell, mikor nem), egy nap mennyit vezethetsz, többfős személyzet, kompszabály, a 28 nap teljes elszámolása (40.320 perc) kinek a feladata, alkalmi munkavállalók, stb.
 • AETR mélyebben: egyéb, kevésbé ismert szabályok, nem gyakori esetek, tanulmányok – amikkel TALÁLKOZHATSZ a közúton és a telephelyen is.
 • Buszosokra (nemzetközi, belföldi és egyéb járatok) vonatkozó szabályok: a 12 napos szabály, mentesség(?), éjszakai vezetések, 3 fős személyzet esete, stb.
 • Árufuvarozó és saját számlás szállítókra vonatkozó szabályok: belföldi és nemzetközi járatok, “nem kereskedelmi áruszállítók”,
  Dr. Göndös Gábor ügyvéd

  Dr. Göndös Gábor ügyvéd

  tachográf használati szabályok, lehetséges mentességek.
 • Tachográf alapok: korongos és kártyás menetírók, kártya visszaírások, a 28 nap VEGYES igazolása, keveredések, adatütközések, OUT üzemmód, kártya nélküli vezetések esete, stb. Sok hasznos ismeret a témakörben.
 • Kérdések, válaszok, menet közbeni problémák felvetése és megbeszélése: bevett szokás, hogy a konferencián sok egyénileg tapasztalt olyan problémát és nehézséget is átbeszélünk, amikre máshol NEM kapnál választ. Te is kérdezhetsz, és hallhatod mások kérdéseit is, és az azokra adott válaszokat.
 • Dankó László: „Ami a paragrafus mögött van” Saját tapasztalatok a vezetési idők, napi pihenőidők és a kompra szállás szabályaival kapcsolatban. A gyakorlatban előforduló EXTRÉM esetek boncolgatása. Egyéb, gyakorlati tanácsok, a közönség által feltett kérdések megválaszolása.
  Dr. Tokár Ádám ügyvéd

  Dr. Tokár Ádám ügyvéd

  „Hazánk AETR egyezményhez való csatlakozásától – 2001. év – a Nemzeti Közlekedési Hatóság jogelődjénél, a Közlekedési Felügyelet (Heves megye) alkalmazásában végeztem a szociális jogszabályok betartásának ellenőrzését, illetve az ellenőrzések koordinálását úgy közúti, mint telephelyi ellenőrzések tekintetében. Jogsértés esetén feladatom volt annak súlyának elbírálása és a hozzá tartozó szankció kiszabása.” – Dankó László
 • Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám ügyvédek, munkajogászok előadásai: „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” „Riadó! Ez kabotázs!” – avagy, amit időszerűen a külföldi fuvarozási „szigetüzemről” tudni kell. „Jó reggelt! Egy ezereurós kávé napindítónak jöhet?” – a gépjármű vezetőfülkéjében eltöltött pihenőidő anomáliái. „Ne is lássam, maga kis hamis!” – egy rendőri intézkedéssel indult vezetési idős jogvita margójára. „Megyünk valahova?” – a Mobilitási Csomag tündöklése és… „Az a minimum!”
  Kuzma Ferenc előadása

  Kuzma Ferenc előadása

  a nyugat-európai sofőrbérezési előírások leszűrhető tapasztalatai.

 

Figyelem! Ez az előadás nagy fontossággal bír számodra, ezért MINDENKÉPPEN szerezz be belőle
1 példányt magadnak!!!

2019. konferencia - a teljes előadás 2 DVD-n - Kuzma Ferenc: az utazó munkavállalók munkaideje, valamint AETR alapok és kérdések, továbbá Dankó László, volt KF ellenőr, és Dr. Göndös Gábor, Dr. Tokár Ádám ügyvédek előadásai! Kiemelt fontosságú előadások nettó 7,990 Ft (+ szállítási díj)!

 

AETR tesztek CD-n
Ár: 490 Ft + 0% áfa
Kérem! nyil-gorbe-piros(Pipáld be!) Teszt-CD-borito Nettó ár
 490 Ft
Áfa
0%
Darab Bruttó ár
0
A teszt CD önmagában is megrendelhető. Szerezd be a SAJÁT példányodat belőle MOST!
AETR tesztek gyűjteménye CD-n 490 Ft (+ postaköltség)
 

 

Összesen bruttó:

 0

 Ft

 

Megrendelő adatai

Ügyintéző adatai: AETR könyv 8.0-ás verzió a saját számlás szállítókra vonatkozó változással és a belföldi napidíjakkal!
Teljes neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

 

Postázási adatok (ide küldjük a könyvet): Számlázási adatok:
Ha ugyanaz, mint a postázási adatok, kattints ide!
Postázási név: Vevő neve (cégnév):
Irányítószám: Irányító szám:
Város: Város:
Utca/házszám: Utca/házszám:

 

Fizetés módja:

 

Könyv rendelése esetén személyes átvétel és fizetés megoldható, előzetes egyeztetést KÖVETŐEN. Személyes átvétel Budapesten, az irodában lehetséges! Ebben az esetben nincs csomagküldési díj.

Honnan vagy kitől értesültél a könyvről? (Pl. Google Adwords, Interneten nézelődtél, barát/ismerős ajánlotta, hírlevél olvasó vagy, stb.) 

Mikorra kéred a kiszállítást? 

Bármi egyéb megjegyzés (pl. hogyan talál meg a futár, ha nem könnyű megkeresni, vagy bármi egyéb megjegyzés): 

 

Mielőtt a "Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!" gombra kattintasz alul...

FONTOS! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár részedre, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (kivéve az utánvétes megrendelés esetén, mivel ebben az esetben 2 munkanapon belül futárral elküldjük a csomagot, melyet mi előlegezünk meg, így a szolgáltatás nyújtása részünkről megtörténik, melynek révén megjelenik a fizetési kötelezettség a megrendelő felé).

Elállási szándékodat a kézhezvételtől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info[@]aetr.hu), vagy levélben a kapcsolat oldalon megadott címre. (A részletes elállási/felmondási jogot, az ez alapján kitölthető nyilatkozat mintát erre a linkre kattintva olvashatod el és töltheted le.) Ezt követően a megrendelés olyan érvényes szerződésnek minősül, ami jogi úton behajtható fizetési kötelezettséget jelent.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra való kattintással Kuzma Ferenc EV-vel kötöd, Székhelye: 1041 Budapest, Istvántelki út 58. IX/27., Adószáma: 67000540141, Statisztikai számjele: 67000540479123101 (Fő tevékenysége: 479102, Csomagküldő, internetes kiskereskedelem, egyéb tevékenységi köre: 855901, M.n.s. egyéb oktatás).

A megrendelt (nyomtatott) terméke(ke)t légpárnás tasakban küldjük, ajánlottan, hogy ne sérüljön és hogy biztosan megkapd a szállítmányt.

Kiválaszthatod a fizetési módot, ami lehet készpénzes (személyes átvétel esetén), banki átutalásos vagy utánvétes. E két utóbbi esetén csomagküldési díjjal is számolnod kell. A csomagküldési díj egy továbbszámlázott díj, mely 0% áfát tartalmaz (alanyi adómenes). A csomagküldési díj legfeljebb a következő mértékű lehet:

 • banki átutalás esetén 1.110,- Ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot az MPL futárszolgálat viszi ki.
 • utánvétel esetén 1.370,- ft + 0% áfa. Ez a csomagbiztosítási díjat is tartalmazza (hogy garantáltan megkapd a csomagot). A csomagot ebben az esetben is az MPL futárszolgálat viszi ki.

 

Miután a “Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!” gombra kattintottál…

 1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésedről a postaládádba – ha ez a levél nem érkezne meg néhány órán belül, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)aetr.hu), mert lehet, hogy elakadt valahol! Ezen visszaellenőrizheted, hogy a megrendeléseddel kapcsolatos adatok megfelelőek. Amennyiben bármit módosítani kell, azt a lehető leghamarabb jelezd felénk, hogy korrigálhassuk!
 2. Banki átutalás esetén 24 órán belül (vagy az első munkanapon) elküldjük részedre az általad megadott email-címre (amire a visszaigazolás is ment) a Számlát. Ezt kell 8 napon belül rendezned. Az eredeti Számlát a kifizetést követően a csomaggal együtt küldjük majd. Készpénzes megrendelés esetén a készpénzes Számlát csak a tényleges kifizetéskor állíthatjuk ki, a személyes átvételkor. Utánvét esetén 2 munkanapon belül elküldjük a csomagot, a Számlával együtt – neked csak a küldemény szállítójának kell majd fizetned, előre semmit.
 

Kattints az alábbi "Kérem az AETR könyvet és az egyéb rendelt anyagokat!" gombra! Ekkor pár másodpercen belül látni fogod a visszaigazoló ablakot ("Gratulálunk"), és ezt követően kapod meg a visszaigazoló emailt is az általad fentebb megadott email címre.